Dorcadion 800 Haggaeus 600 Melman 300

Slovami brnenskeho klasika:

Ten-ktory-sa-honi-za-bodmi, Velky-inkvizitor-vyzivajuci-sa-v-moci a Autocacher-loviaci-FTF-o-tretej-v-noci - sorry ale uz mi hrabe z tych blbych diskusii, tak si robim srandu :))) dosiahli dnes v Melniku vyznamne geojubilea, takze im bez srandy gratulujem :)))

Srdecne gratulujeme vsem. Doufame, ze jste to radne zapili. Ve stredu to jeste dorazime.

Jo, to jsou úctyhodná čísla! Klobouk dolů ! Dratulujeme!:slight_smile:

Doprcic lidi jak Vas mame dohanet, predhanet, s Vama se fakt neda soutezit :slight_smile: Moooc hezky cisla tam mate. NBrother Adam

800? týýý brďo - tolik tady bylo cacheí, když jsem před půlrokem začínal :slight_smile: gratuluju

Take gratuluji vsem k dosazeni uctyhodne-nebeskych ulovku! :wink:

A - neda mi to - musim jeste (po precteni nekterych prispevku za poslednich 48 hodin) dodat, ze si vazim zdraveho rozumu a usudku vsech cacheru, kteri delaji (nejen svym nazorem a uhlem pohledu) geocaching prijemnou hrou, urcenou vsem. Takze jeste jednou gratuluji a taky dekuji za vas pristup a obohaceni geocachingu - o cache, o udrzovani hry v ramci pravidel, o zajimave logy!

Panove, tak to je sen. Klobouk dolu a hodne stesti v dalsim pachteni. Grauluju!!!

Koukám na ty čísla, nevěřícně kroutím hlavou a hluboce smekám. Přeji hodně zážitků a zábavy při hledání dalších pěkných cachí.

To jsou cisla ke kterým nejde snad uz nic říct, gratulaju.

Krásná kulaťoučká čísla, všem moc gratulujeme! Ferda s pár keškama se uklidňuje tím, že alespoň má co hledat :slight_smile:

Taky přejeme všem třem geodravcům k takovým kulatým číslům hodně geo i negeo úspěchů.

Taky se pripojuji ke gratulacim!

Nedá mi to, abych taky nepogratuloval. Blíží se léto, a tak přeji hezké počasí a spoustu dalších nalezených keší a ještě jednou MOOOC!!! GRATULUJU !!!

Také moc gratuluji fšem třem !!! A Dorki plánuješ na květen nějaký ten event na oslavu prvního českého tisíckovkaře :))))

I ja se pripojuju k ostatnim geogratulantum !!!
Jen tak dal !!!

Gratuluji, gratuluji a gratuluji k 1700 nalezenych kesi.

Blahopreji vsem trem, u kterych je jasna zavislost na geocachingu. Preji Vam mnoho dalsich peknych nalezenych cache.

Panove co rict ?? Je to opravdu velka parada !! Moc gratuluju a ta tisicovka je opravdu uz na dosah !!

Po necelém týdnu na horách mi louskání nových příspěvků trvalo bezmála hodinu. A těch nových keší… A těch jubilantů… Škoda, že Michal nemá 900 - to by byla skoro Mystery… Gratuluji všem…

Velke gratulace vsem oslavencum! Jen tak dal, at vam to pekne slape.