Tak Dorcadin team vcera v plnem slozeni a za pritomnosti mne, Barby a Grouly pokoril hranici 900. cache na naprosto jedinecne multicache Velka husi cesta. Tak mu timto primo z pole gratuluju.
Eh… teprve devět set ? :-)))) už aby byla konečně ta první česká tisícovka
poďme do toho! (btw: blahopřeju :-))
Pani ty jedes, za chvilku seš u magické hranice 1000kousků. Moc gratuluji a klaním se!!!
Pripojuji se ke gratulacim.
Gratuluju k takovému obrovskému množství nalezených keší. Zároveň děkuji za ty které jsi nám přichystal. Viděl jsem sice jen dvě, ale moc se mi líbily a taky mně poučily a už vím, že v Praze je 10 ostrovů ![]()
Zasnu a moc gratuluju.
Michale, moc moc moc gratuluju !!! At ti to i tak dal slape a sipka ukazuje porad tim nejlepsim smerem !!!
Mimochodem, jak casto se obnovuji statistiky? Dorcadion tam ma uvedeno nejakych 756 kesek… A tady pisete ze ma 900…???
Musíš připočíst všechny logy, co si vymyslel a zfalšoval a pak je to 900 :-)))))
Moc pekne naplanovano. Taky moc gratuluju k prvni ceske devitistovce.
Take gratulujeme a hlavne dekujeme za zalozene kesky.
Michale, tady uz tezko hledat slova…tak jako vzdycky - gratuluju :-).
Jinak dost me udivujou lidi, ktery radsi napisou neduverivy prispevek do fora, misto aby dvakrat klikli a zjistili si neco sami :-).
Dorcadion team: Member since 29.12.2003 do 7.5.2006 to je 860 dni, deleno 900, to mame 1.0465 kesi za den. To uz je opravdu diagnoza. ![]()
Gratuluju a preju mnoho uspechu v dalsim stadiich teto uchylky.
Gratulace velika, snad si das chlape po tisicovce pokoj a klid
Jinak prejeme hodne dalsich peknych zazitku
Tabacek a Janicka
Moc gratuluju za cely nas spolek! Je to tak vyjimecne supercislo, ze to ani nelze sireji komentovat - prejeme hodne peknych mist a ukrytu a tesime se na tisiscovku!
WOW !!! Moc gratuluji a preji hodne stesti na ceste k magicke tisicovce…
Michale ty jsi se do toho letos poradne oprel ! No neni se co divit s ceskou GC F-1 (PaBou) v zadech ! Moc gratuluji a tesim se opravdu na tu jubilejni a naprosto neuveritelnou. To by se snad melo verejne ohlasit predem abychom tam prisli bouchnout sampano !!
Na Husi ceste jsme se diky nasemu opozdenemu nastupu o pul dne minuli, tak celemu Vasemu tymu blahoprejeme alespon touto cestou k dosazeni cisla, za nimz se skryva bezpocet uzasnych zazitku a dobrodruzstvi. Kdybysme byvavali tusili, ze bude v cili takovahle oslavenihodna prilezitost, tak bysme mozna prichvatli…
P.S. Michale, pokud si rychle neporidis nejake priblizovadlo, tak se s nejvetsi pradepodobnosti v druhe polovine srpna stanes nejvetsi ceskou geodvojkou :o)))
Blahoželáme Dorkimu a jeho geo-babám k veľmi peknému výsledku ![]()
Teda to je fofr. Gratulujeme.