Aaaaah, Michalovi se srovnaly oci do evropskych parametru a zacina se dostavat opet do formy :o). Dalsi mezistovka do dalsi tisicovky padla. Tak poslap. Vis, ze o vikendech mas proti PaBovi vyhodu ![]()
Celý náš geoteam včetně Lucky se připojuje ke gratulaci. Když hledáte tímhle tempem, tak nemáme šanci Vás nikdy dohnat.
Šaman měl pravdu když psal, že ztrátou žlutého trikotu teprve začne pro Dorkiho a jeho geogirls ta pravá geománie. Ať je to tak, či onak, upřimná gratulace a geoobdiv letí z jihu Moravy do stověžaté a multistokešové Prahy.
Michale blahopřeji k další kulatině. Blahopřání patří nejen tobě, ale celému vašemu rodinnému teamu!!!
Michale, co dodat ?? Snad jen…jen tak dal, jen tak dal !!
Dratuluji , za cely Team, Tobe i Tvym devcatum! Nepolevujte v tempu, at je prvenstvi brzy zase vase!![]()
a boj o predni mista prituhuje.
a nerikej michale, ze je ti to fuk, vase ciny mluvi jinak :)) gratulujeme.
Taky se připojuji k řadám gratulantů. I když u určitých týmů, nebo jedinců by bylo dobré ty gratulace nastavit na kulaté pětistovky, aby se nemuselo gratulovat každý týden.
Dorki moc gratuluji, skoda, ze jsem to nevedel v sobotu !!! :)))
Taky Ferda se připojuje s velkou gratulací a přáním ať se na keškách daří!
ale ved Dorkimu nejde o body, to ste nevedeli? :))))
Po osobnej gratulacii v sobotu este elektronicka
No, napriek nasadenemu tempu je predsa len Paba v miernej vyhode, este jedna sluzobka v zahranici a Dorki si bude musiet asi po styridsiatke robit ridicak a kupovat geofaro ![]()
Moc gratuluju a moc děkuju za to, že jste! Když má totiž Atlas pocit, že jsem blázen, otevřu statistiky a ukážu na vás. Pochopí a je rád za to, co má doma. Takže makejte, ať mám alibi ![]()
Uz by bylo na case
!!!
Velka gratulace celemu tymu!
Teeeda, Yeleni se na par tydnu ani nekouknou na web, a Dorcadioni uz majo par stovek vic… Gratulujem kopytkama a jen tak dal!
Taktiez sa pripajame ku gratulaciam. Vyborne! ![]()
Gratuluji celemu tymu!