Dorcadion Team #2000

Po dlouhém měsíci, kdy otec Dorcadion v Brazílii trpěl geopůstem, se mohla sympatická rodinka opět sejít v plné síle a během prvního společného geovíkendu konečně najít a zalogovat tu #2000. Nemotorizovaný Dorcadion Team si v Českém Krasu snad nemohl vybrat jinou symboličtější než [cache]GC153JB[/cache]

A teď ještě jednou online a nahlas: GRATULUJU!!! :wink:

Gratulace z Brna! Paráda, hodně hlavně pozitivních zážitků při dalších geolovech :slight_smile:

Gratulace celé rodince, bylo od nich hezké, že na Michala s tou kulatou počkali ;).

Tak je to konecne tady. Je konec geohladoveni. Michale gratulujeme.

Gratulujeme - tady není co dodávat!
Ať se daří a krabičky pořád baví!

po telefonickej gratulacii este pisomna - Dorki v Brazilii trpel, ale teraz si to vsetko hladovenie vynahradil. Len tak dalej Michale a rodinka nech ma aj nadalej pevne nervy :stuck_out_tongue:

Fenomenalni vykon! Srdecne gratuluji.

tak sice jsme byli u toho, cvakl jsem pamatecne foto, ale ted si nejak uvedomuju, ze to "tak gratulujeme, ustavni chovance" :slight_smile: jsme nejak zapomneli rict. B) takze tedy ted: gratulujeme (a petre mnoho trpelivosti ;))

No blahopreji - a o to vic, kdyz vidim, na jake cachi k dosazeni jubilea doslo, presne dle meho gusta :D. Tak at to celemu rodinnemu geotymu i v treti tisicovce skvele slape a bezproblemove hleda!

Michale, moooooooc a moooooooooc velka gratulace z Pernikova !!!

Taky jedna gratulace od Rytiru ze severu, hlavne at Vas to porad vsechny bavi. :pB):smiley:

I z Hané posílám gratulaci. Ať se stále daří!

Po osobní gratulaci k druhému českému dvouluitru na Groundpseak eventu přidávám ještě jednu sem.
GRATULUJU!

Teda Dorki, moc pekny vysledek. Gratulace celemu teamu ze jste tohoto skore dosahli

2k to je pro me cislo v nedohlednu. Gratuluju, at druzice i nadale ridi tve kroky na ta spravna mista :slight_smile:

Takovejch vystouranejch pixlicek, to uz je na zvlastni oddeleni v pavilonu :smiley: Moc gratulujuuu a do dalsiho hledani preju spoustu pohody!

Gratuluji

Tak já se taky přidám ke gratulaci. Osobně si myslim, že 2000 budu mít až zahodně hodně dlouho :slight_smile:

Veliká gratulace letí i z Náchoda!!! Krásná meta - a jdeme dál!!! :wink:

No jo,vidíš,ani jsem Ti včera nestihla pogratulovat osobně. Takže alespoň tudy… moc gratuluju a přeju další příjemné putování za piksličkama.