Dorki 1000, Milancer 800 Brabenecz 600

touto postupkou oznamujem z eventu v Jesenikach, ze je nam super a ze je co oslavovat :))) Pokracujeme do Bohnic :)))

Nam, co nejsme v Jesenikam nezbyva, nez gratulovat a prat: uzijte si to!

Kluci gratuluji opravdu z celého srdce, máte to hezky srovnané :)) Hlavně ta první česká tisícovka

byla dlouho očekávána a díky Dorkimu jsme se dočkali. Takže o to ta gratulace je větší.

Bravooooo!!!

Pěkně, kurva, pěkně. Všem mooooc gratuluji!!!

gůůůd :slight_smile: dobrá práce chlapi

Diky za zpravu, kterou cely geonarod s napetim ocekaval! Gratulujeme vsem a predevsim Dorkimu k dosazeni te magicke hranice! Takze hodne stesti na dalsich vypravach! Ale ma to po tisicovce vubec jeste smysl!? :wink:

Po gratulaci fyzické na místě připojuji i tuto virtuální - obzvláště k tomu miléniu - jen tak dál kluci!

Z uvedených jubilantů jsme stihli gratulovat pouze k pokoření prvního CZ milénia. Připojujeme gratulaci oběma dalším jubilantům. Zvláštním vláknem rozšiřujeme trio na kvartet, neboť v rámci eventu dosáhl svou pětistovku i Čmuchal.

Vážení geopošuci, gratuluju… A hlavne děkuju moc za vaše kešky.

Také se připojujeme ke gratulaci a smekáme před těmi čísly! Z+H+R

Dorkiho jsme s Volfim tipovali na konec cervna, ale co pro to udelal, aby to stihl do Jeseniku, se jen tak nevidi. Smekam a hluboce se klanim pane Geokacere. No a jak jede Milan s Brabenczem, tak ho za chvili maji. Vsem posilame velkou geogratulaci z Polabi

Take ja se po osobni gratulaci pripojuji pisemne. Geosetkani bylo priznive nakloneno prolamovani rekordnich hranic. Chlapi jste super !!!

Moooc pekny!! Gratuluju vsem!

Moc pekna cisla, jen co je pravda :wink: Velka gratulace vsem trem!

Blahopreji vsem a jsem rad, ze jsem videl i to tricko s jednickou s nulami za ni, co dostal Dokry. A nejsou jen Bohnice, v Havlickove Brode je take pekny rozsahly areal, kde lze v klidu odpocivat.

S napětím jsme sledovali, zda se Dorkimu podaří připravit se na překonání magické hranice právě v Jeseníkách a máme zprávy, že v těch předcházejících dnech to bylo prý dost hektické. Takže teď si jen utřít pot z čela a rozmyslet si strategii na další tisícovku. Gratuluji i dalším dvěma členům české extraligy.

nemam slov, gratuluju, drzte mi v bohnicich palandu.

GRATULUJEME všem jubilantům.

Po osobni gratulaci pripojuji i pisemnou. Tisícovka je tisícovka, ale i 800 a 600 je famozní.