Chci se optat zda se dá udělat nový nick, a zpětně zalogovat keše,
které jsem za team odlovil od roku 2008. Lovil jsem z drtivé většiny já.
Zbytek tomu moc nepropadl.
Na eventy taky jezdím jen já, a lidi se ptají,
kdy jako poznají zbytek teamu.
No a už mě nebaví říkad že snad jindy.
Přejmenování mi, až tak moc nevyhovuje.
Nechci team zrušit úplně, jelikož nedošlo k žádným rozepřím.
Spíš bych si chtěl založit nový nick , ale je mi líto těch bodíků,
o které bych tímto přišel. Jde to eventuelně zalogovat znovu,
když by log zněl asi tak nějak:
"zpětně loguji jako jednotlivec, keš odlovena pod hlavičkou SEM TAM TEAMu"
Byla by to ale magořina, jelikož by se jednalo o nějakých cca 880 keší možná i víc.
Nebudes prvni ani posledni s takovym logem. Resi se to tady na foru porad, zda uznavat takove logy nebo ne.
Nejaky owner je uznava, nejaky ne. Je to vec kazdeho ownera.
Já myslím, že si nový nick založit klidně můžeš a cache jednorázově zalogovat. Do logu bych napsal "navštíveno jako součást SEM TAM TEAMU" a většina ownerů ti to bez problému zná. Osobně mi takovéhle logy chodí často a nemám s tím problém. V životě by mě nenapadlo jim říct - ne - objedi si to znovu.
A) ten účet přejmenuj a změň heslo - pokud tomu ostatní nepropadli, tak jim to bude srdečně jedno
B) založ si (nebo jim) jiný účet a keše dologuj, což bude dost vopruz
B1) založ si (nebo jim) jiný účet a na dologování keší se vyprdni
Pokud budeš dologovávat keše, udělej to tak, aby si logoval to menší množství. A nezapomeň, že nick se dá změnit.
Jinou možnost nemáš a jestli čekáš, že Ti na fóru někdo prozradí kouzlo typu "klikni na tohle a máš nový účet se všema keškama", tak jsi vedle.
Náš případ - původní nicky Robbisek a Jezurka21. V podstatě lovíme jen spolu a asi nám to zůstane. Takže jsem svůj nick změnil na Hedgehog_Family a založil nový účet Robbisek (kdyby náhodou došlo na "nějakou problémovou situaci" a já se k němu musel vrátit). V GPS mám filednotes většiny těch ulovených keší, takže i kdyby došlo na dodatečné logování, budu to mít včetně časů a logů hezky připravené… A když jsme u toho, tak na tom "týmovém" profilu není jediná keš, kterou bych nelovil osobně…