zdravím. zajímalo by mě, jestli je možný zorganizovat event k akci, kterou pořádám s kamarádama. teda konkrétně by mě zajímalo, jestli to není proti nějakým pravidlům (což si myslím, že nee ale jen bych chtěl znát názory ostatních a jestli se náhodou nepletu?) ? díky moc. jinak více o té akci na: www.soumraky.ic.cz
no obavam se, ze to mozne neni. event by melo byt setkani organizovane kacery pro kacery, ne "prifareni" se k jine akci. ale posledni slovo ma reviewer, tak si pockejme na jeho reakci ![]()
No event je opravdu setkání a akce kačerů. Pokud něco pořádáš pro veřejnost proč z toho hned dělat event. Kačery na akci můžeš pozvat i tak. Pokud budou chtít, tak přijdou.
Nedávno jsem měl tentýž dotaz na TrainTour reviewera. Event přifařený k mudloakci skutečně nejde. Jde to s jistým omezením pořádat jako CITO, ale moc mi to nedoporučil. Po nějaké kratší diskusi jsem jeho argumenty uznal (prostě vyšší bere [:)], a navíc měl pravdu), takže jsem tenhle nápad zavrhnul.
Už to tu někde bylo. Odpověď reviewera byla, že event je akce pořádaná pro geocachery, ne pro mudly.
oki. diky moc:) byl to jen hloupej dotaz… mělo mě to napadnout hned…
Pravda byva hrozne tvrdej argument ![]()
ale bez ni to nejde:D a komu vadi, ten ma smulu:D