Zdravim Kladeňáky,
potřeboval bych vedet jak to vypada v nejbližšim okolí Kladna a spaním pod širákem, abych si nenašel podle mapy peknej flek a nenarazil tam na bezbouďáky.
Taky by se hodil nějakej tip na hospodu s wifi ve městě.
Dik
Preprsknul jsem to na web GeoKladno, treba ti nekdo pomuze…
Ja bych si v primem okoli Kladna asi venku neustlal… ![]()
Ale nekde pri okrajich - proc ne.
M.
Vyhni se [cache]GC20VBF[/cache] tam je to asi nejhorší, několikrát jsem tam zahlídl obaly od modafenu a spol. Tam riskuješ že na tebe někdo vytáhne víc než kudlu. U [cache]GC24T1W[/cache] někdo postavil pelíšek z PETek, les je to velký ale furt tam někdo běhá jezdí na kole apod. Moc klidu by tam nebylo. Už jsem tam taky potkal švestky v autě na projíždce.
Lepší je to směrem z Rozdělova na Libušín. Je tam bývalá vlečka [cache]GC15T2F[/cache] s mostky takže by bylo kde se skrýt když by začalo pršet. Přijde mi že by tam mohl být docela klid i když je to pořád hodně blízko města.
Nejhezčí je to podle mě v okolí Kamených žehrovic. Je tam spousta opuštěných lomů na opuku/pískovec. Namátkou [cache]GC10WE1[/cache], [cache]GC1B827[/cache] a třeba ještě [cache]GC1208A[/cache]. Jsou tam stopy že tam chodí spíš místní omladina než trempové, ale rozhodně to na mě nepůsobilo jako bezďákovská doupata. Je to tam fakt pěkný.
S wifi neporadím. Na sídlištích často najdeš někoho s nechráněnou wifi ale to je takové vrtkavé.
Nevím co je pro tebe ještě okolí Kladna. Pokud bys to vzal na Lány (cca 10 km), tak v okolních lesích je klid, dostatek seníků a posedů pro případ deště a bezdomovci k nám ještě nedorazili. Volná WiFi je v Muzeu TGM ([cache]GC1Y2J7[/cache]).
Zatim díky za první odpovědi,
Musim upresnit, ze budu muset pokračovat směrem na Buštěhrad, Okoř a další hrady a hrádky směrem na západ, ale to už nas bude víc.
Puvodne to v prispevku bylo, ale jelikož mi to na mobilu spadlo, podruhy jsem to tam nějak zapoměl dát.
Zatim to vidim někde okolo tý Vlečky nebo u Vrapic.
V Dubí žijou snad jenom cikáni. Ve Vrapicích je to ochlup lepší ale rozhodně to není dobrá lokalita. Oboje je takové velmi nuzné… Je to tam hodně ovlivněný blízkostí Poldovky. Staré provozy západně a severně od Dubí. Nová válcovna je jižně od Vrapic. Finálka [cache]GC1KKWD[/cache] končí na moc hezkém místě, myslím že nejhezčím z toho lesa. K [cache]GC195AA[/cache] vede silnice a při 2 návštěvách ze 3 jsem tam narazil na zašitý policajty.
Z těhle dvou možností bych se držel asi spíš tý vlečky. U [cache]GC196AB[/cache] se můžeš vykoupat. Ten rybník je docela čistej a myslím že z Libušína se tam chodí děti koupat. Někde kolem 50°9’34.114"N, 14°4’28.991"E je jakýsi policejně-vojenský prostor je to oplocený dosti zchátralým plotem. Není to ale moc velký, obejít to jde celkem v pohodě.
Taky se po lesích někde válí zbytky kabeláže. Takže je jasný, koho by jsi tam mohl potkat ![]()
Tak polehávat sám v lesích okolo Kladna je taková blbost jako spát v Praze na nádraží. A už vůbec mezi Švermovem, Dubí a Vrapicemi. V noci je tam živo jak na Václaváku. Sběrači kovů tě totiž přibalí do odcizené kabeláže :o. Směrem na Kožovu horu bych taky nespal tam je to samá lůza. U nádraží Kamenné Žehrovice občas spějí dva bezdomovci. Vůbec mě nenapadá, kde bych u Kladna v klidu hlavu složil…asi doma:)
Díky všem za odpovědi, které mě moc nepotěšily, leč nepřekvepapily.
Už když jsem kouknul na mapu, bylo mi jasny, že to nebude žádná velká pohoda.
Alepoň jste mi pomohli vyloučit některé lokality o kterych jsem uvažoval.
Bohužel sraz s ostatmimi mam zejtra někde okolo Kladna.
Skoro to radši vidim na nějakou dlouhou noční kešku v okolí [:)].
Sice uz sedim ve vlaku z Plzně, ale případné další tipy a antitipy mužete klidne posilat dal, na forum občas mrknu.
Kdyby bylo extrahnusne a chtel ses ususit, vykoupat, nebo jen pokecat, tak muzes slozit hlavu u nas… ![]()
Teda… pokud ti nevadi dve deti… ![]()
M.
To MildaPajda: Diky za nabidku, doufam, že snad moc hnusně nebude. Když si vpomenu na noční slejváky na nedavnym sumavskym eventu [cache]GC25KGM[/cache] a na to ja jsem rano vylejval 2 deci vody z kanad, tak uz me nejaka slota asi neprekvapi :).
Vypada to, že se asi budu toulat po okoli celkem dlouho do noci a hodne brzo rano vstavat. Musim stihnout něco odlovit, než dorazi ostatni a začnou mi kešovani bojkotovat. Je to totiž hradologická akce a nějaký pixly je pry nezajimaj.
JB
kdo se bojí nesmí do lesa, já spala kolikrát v lese za Lapakem a nic se mi nestalo ![]()
Jen technicka, pokud se nekomu chce odpovedet, ti policajti ti muzou co konkretne? ![]()
ja mam teda pocit ze policajti muzou spicimu cloveku v lese tak leda polibit sos, rikam cloveku pac bezdomovce kradouci kabely at si klidne pozatykaj, to mi je fuk…