Ahoj všem. jsem úplný začátečník a tak možná pro někoho úsměvný dotaz. chodím hledat s dvěmi malými dětmi. Vzali jsme s sebou postavičky z kindervajíček a vyrazili. Po nalezení keše se mi prckové ptali, jestli-když do kešky své postavičky dají, jestli by si na památku mohli také nějakou maličkost vzít? nevím-já na to, ale napadlo mě, že by to pro ně byla dobrá motivace se mnou vyrážet. Odpoví mi prosím někdo na jejich dotaz?? Díky strakac
jasně, výměna věcí je součástí hry. Akorát neporušit pravidlo "měň fér anebo neměň nic"![]()
Jo jo, měnit ,můžeš cokoliv, pro dědi je to super motivace, když najdou ten svůj poklad
Jen platí pravidlo, že vložíš věc min. stejné hodnoty, aby se z ceche nestával odpadkový koš ![]()
Pozor na TB, CWG a Geocoiny, ty mají svoje pravidla.
Dovolím si doplnit že ač to mnozí neradi slyší, postavičky z kindervajec, tedy "kinderšrot" :-), jsou OK pouze v přípdě že jsou kompletní a nepoškozené, ideálně každý kus zabalený v malém sáčku. Pokud autíčku chybí kolečka je to jen smetí a do keše nepatří ![]()
Na takový dotaz se dá odpovědět jen takto:
Tak tedy díky za Vaše odpovědi. Už jsem si poučení našel a tak mám jasno-inu žádný učený… Prcková teď budou hledat se mnou daleko radši:) Přeju všem hodně nalezených "pokladů"