Dotaz ohledně Premium accu

Dobrý den, rád bych se ohledně tohoto tématu na něco zeptal. Jde mi o to, že zvažuji koupi PM, ale nemám mobil, který by byl schopný se kdekoli v terénu připojit na net (a také mě to přijde zbytečně drahé) a rád bych dostával upozornění o založení nové cache přímo na mobil. Jde mi o to, že bych zaprvé rád viděl formát, jakým se posílá mail s infem o nové cachi a za druhé, ale to pouze v případě, že tento notification mail obsahuje více informací, jak se odesílá zdarma na mail, celý tento text. Předem díky

GS posílá asi tohle

A pak je varianta že získáš účet na GCM a může Ti SMS e-mailem chodit třeba tohle (samozřejmě, PM je podmínkou, jinak to nefunguje):

Obsah SMS se samozřejmě dá nastavit podle libosti. A další funkcí je, že vzápětí přijde do mejlu i GPX s keší…

Ano, to je přesně to, co potřebuji. Takže, jak a kde se nastavuje účet na GCM, a jak přeposílat CELÉ emaily, tedy nejen upozornění, na mobil. Díky
(mohl bych dostat pozvánku? :-))

Takhle - jde-li ti pouze o notifikace, můžeš poprosit nějakého PM uživatele bydlející blízko tebe, zda ti na e-mail přes filtr nebude přeposílat notifikace. Pak si to z něj přes filtr můžeš přesměrovat právě na zde již zmíněné gcm.cz . Pokud máš O2, můžeš si objednat internet v mobilu na týden za 40 korun. To myslím celkem jde.

Samozřejmě, že mě nejde pouze o notifikace. Jde mi o vše, co s sebou přináší Premium acc. Budu si ho v dohledné době kupovat, jen chci vědět, jak přesně fungují ty notification a předem si je nastavit, abych pak třeba týden nepromrhal tím, že to budu nastavovat :slight_smile:

kde nastavim, aby mi do mailu krom notifikace prisel i GPX?

Tak vzhledem k tomu ze PM kupujes na rok, je asi dost jedno jesli tejden promrhas :slight_smile: Pokud jsi stejne rozhodnutej PM koupit tak ho proste kup a hotovo. BTW cena PM za tejden vychazi asi na 10 korun.

Nasel by se prosim nekdo kdo by mi poslal tu pozvanku na gcm.cz? PM mam davno, ale tohle jeste ne, chtel bych to zkusit. Dik.

Je to přímo někde v nastavení GCM, ale nevybavuju si kde, chvilku hledej, zas tolik možností tam neni :slight_smile:

Tohle bych chtěl taky. Bylo by možné poslat pozvánku i mě? Díky :slight_smile:

mohl by mi někdo poslat pozvánku?

Předem dík moc