Dobrý den, rád bych se ohledně tohoto tématu na něco zeptal. Jde mi o to, že zvažuji koupi PM, ale nemám mobil, který by byl schopný se kdekoli v terénu připojit na net (a také mě to přijde zbytečně drahé) a rád bych dostával upozornění o založení nové cache přímo na mobil. Jde mi o to, že bych zaprvé rád viděl formát, jakým se posílá mail s infem o nové cachi a za druhé, ale to pouze v případě, že tento notification mail obsahuje více informací, jak se odesílá zdarma na mail, celý tento text. Předem díky
Ano, to je přesně to, co potřebuji. Takže, jak a kde se nastavuje účet na GCM, a jak přeposílat CELÉ emaily, tedy nejen upozornění, na mobil. Díky
(mohl bych dostat pozvánku? :-))
Takhle - jde-li ti pouze o notifikace, můžeš poprosit nějakého PM uživatele bydlející blízko tebe, zda ti na e-mail přes filtr nebude přeposílat notifikace. Pak si to z něj přes filtr můžeš přesměrovat právě na zde již zmíněné gcm.cz . Pokud máš O2, můžeš si objednat internet v mobilu na týden za 40 korun. To myslím celkem jde.
Samozřejmě, že mě nejde pouze o notifikace. Jde mi o vše, co s sebou přináší Premium acc. Budu si ho v dohledné době kupovat, jen chci vědět, jak přesně fungují ty notification a předem si je nastavit, abych pak třeba týden nepromrhal tím, že to budu nastavovat
Tak vzhledem k tomu ze PM kupujes na rok, je asi dost jedno jesli tejden promrhas Pokud jsi stejne rozhodnutej PM koupit tak ho proste kup a hotovo. BTW cena PM za tejden vychazi asi na 10 korun.