:Ahoj, možná mi zde každý napíše, že jsem blbeček ale dnes jsem hledal kešku.Našel jsem místo, dalo se to najít i bez GPSky ale najednou přijelo auto a zněj vystoupili 3-4 Mudlové a fotili nedaleko mojí kešky, kterou jsem chtěl ulovit. Lovci přeci nosi foťáky a dělají že telefonují a tak mě napadlo jestli ti Mudlové nebyli lovci a nemysleli si že jsem já Mudla :):) a proto odjeli pryč… Není nějaké heslo nebo nějaký styl (oblečení nebo nějaká drobnost které si nikdo nevšimne ale když lovec vidí lovce hned ví kdo je lovec a kdo ne - myslel jsem tím např. kšiltovka dozadu nebo jiné znamení nebo heslo??? prosím napište) Děkuju předem
Např. za 2. sv. války když se Američští paragáni oběvili v Normandii a přistáli třeba ve tmě a slyšeli šum, řekli BLESK a pokud daná osoba v keři byl taky Američan tak odpověděl BOUŘE, kdyby to byl např. Němčour tak neví vo co jde (to samé v podání Mudlů). Např. bych se domníval že někdo je taky cacher tak bych se ho zeptal např. :Máš signál? pokud by to byl Mudla tak on joo mam Vodafone vše ok, pokud by to byl cacher tak řekne joo jasan zdravim tě ty jeden kačere.
Koukni třeba sem a samolepky, nášivky, nebo, co to bylo, už tu taky někdo vymýšlel… i s konečným designem.
Já většinou koukám po podezřelém chování a GPSce nebo PDA.
Ahoj, před pár měsíci jsem rozjel podobnou diskuzi http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=3&thread_id=10416&sort=&rowstart=0 ale jak z toho vyplynulo, žádný specielní způsob jak poznat jiného kačera není. Ale kdyby jsi něco vymyslel bylo by to super, protože bych to taky (a myslím že nejen já) uvítal. Kolikrát potkám u kešky někoho, a radši ji nechám plavat av¨by to nebyl mudla a třeba je to kačer.
Take jsem mel tenhle problem. A jeste dalsi - nevedel jsem, jestli oslovit nebo neoslovit napr. cloveka, ktery ma evidentne cache v ruce, nebo pokud ji mam ja v kapse tak cloveka, ktery hleda v ukrytu. Vyresil jsem to jednoduchym malym odznackem GC na klope a jednou znamkou TB, kterou si pripinam na batoh nebo tasku. Cacheri to poznaji ihned, ostatni si mysli, ze je to obycejna vojenska znamka nebo neco podobneho - nosi to plno lidi.
No když se s někým setkáme poblíž keše a nejsme si jistí taxe zeptáme : "Taky hledáte ještěrku? no a pak je hned jasno už mi i jeden kačer odpověděl: Ne ještěrku ne ale keš jo
Mudla absolutně netuší která bije ale kačer se na tu ještěrku chytne