dotaz zelenáče s GASP

GASP je super. Máme asi hloupý dotaz. V Geogetu co znamená zelený terčík o čtyřech polích ve sloupečku INFO? U některých keší je např. jedno pole z těch čtyřech žluté apod. Nevíme co to znamená. :frowning:

Další dotaz je k statistikám na gc.com. Mapa Česká republika, kde se domníváme má být červenými body označeny keše. My z našich cca 100 keší máme v mapě jen dva puntík, tady pravděpodobně označeny jen dvě keše. Kde je chyba ? Nebo co mapa ukazuje ?

Díky ahoj

čtvereček jsou poslední logy… zelená je názez, červená DNF, ostatní nějak nevím, nepoužívám to…

červené puntíky jsou opravdu nalezené keše, máte u těch ostatních vámi nalezenejch keší označen v GG nález a přiřazenu poloho v rámci krajů/okresů?

červené puntíky jsou opravdu nalezené keše, máte u těch ostatních vámi nalezenejch keší označen v GG nález a přiřazenu poloho v rámci krajů/okresů?
[/quote]

V geogetu jsem si dal všechny sloupce a zkoumal čím se liší keš co je v mapě Česká republika od těch ostaních, který v mapě nejsou. NEVIM :frowning: V GG nález, neboli datum nálezu mám o všech keší. Stát u všech keší. Území (kraj) mám u všech keší.
Nebo mas na mysli něco jineho ?

Ahoj, mapa nálezů se generuje tady na geocaching.cz, takže je sem buď potřeba nahrát (www.geocaching.cz/nalezy.php, návod http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=14&thread_id=5558) nebo doplnit nálezy, nebo nechat geoget, aby je doplnil před tvorbou statistiky.

Ty čtverečky jsem v Geogetu nenašel :o

"ctverecky" jsou ve sloupecku INFO, spolu s obrazkem regularky, multiny atd a s nejakym kodem, ktery taky jeste nevim co je :frowning:

Kod je zkratka typu keše, velikosti, obtižnosti a terénu, je to pak šikovné v mobilu/gps pro rychlou orientaci.
Co se týká čtverečku, pohrabal jsem se v dokumentaci Geogetu a co by ste řekli? měl ho tam ! :smiley: http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:condition

K první části dotazu je vyčerpávající odpověď tady. Jen pro doplnění dodám, že ty čtverečky lze pomocí tohoto skriptu pravděpodobně dostat do libovolného sloupce.

Červené puntíky se na mapku dostanou nahráním nálezů z GG na Geocaching.cz pomocí pluginu "Geocaching.cz nálezy". Najdeš ho nahoře v menu pod položkou "Pluginy". Jen je třeba mít ve správci pluginů v GG vyplněny přihlašovací údaje na Geocaching.cz.

P.S. Doporučuji doplnit k nalezeným keším ještě čas (alespon přibližně), aby ti to souhlasilo ve statistice.

Diky za informace.

Jeste mam jeden dotaz :slight_smile: Urcite je nekde odpoved na netu…
Zatim chapu GeoGet jako program na spravu NALEZENYCH kesi. Nebo lze s GeoGetem spravovat kese ktery planuji odlovit ? Nejakym zpusobem si stahnu neodlovene kese do GeoGetu a muzu s nima pracovat …

Diky moc za odpoved

Ano máš pravdu. Najdi si něco o programu Geojarry. Určitě najdeš to co ti pomůže. (Alespoň se trochu zorientovat). Bylo tu o něm již napsáno hodně.

Nebo se stát PM. To je taky cesta.

Ano,jde spravovati neodlovené keše, třeba takové vyluštěné mysterky mám v geogetu rád :wink: