Dotaz

Zdravím všechny a mám tradiční dotaz - jako začínající si mohu vybrat z následujících použitých a pro mne cenově dostupných přístrojů: eTrex (základní typ) - Garmin 12XL - Magellan 315 v cenové relaci 2-3000 Kč. Který z nich byste mi příp. doporučili a který má nejlépe čitelný displej? Má opravdu M315 oproti ostatním mnohem větší spotřebu? Je mi jasné, že za více peněz více muziky :o)) ale prostě to teď jinak nejde…a zdají se mi lépe vybavené než např. cenově srovnatelný nový Geko 101/201. Děkuji za radu.

Ahoj vzhledem k tomu, že 315 máme ve “výzbroji” teamu stále, mohu jen doporučit … pohybuje se kolem 2000kč a myslím, že za tu cenu je to velice dobrý přístroj. Má spousty výhod … za všechny jmenuju třeba tu, že super držák na kolo si můžeš vyrobit za 35kč :slight_smile: (lišta na rozdvojku), na datový kabel tě stačí jen utržený kabel od staré myši (stačí konečky kablíků ocínovat a přiložit zezadu na přístroj) a spolu z Datasendem si tam můžeš udělat super bodovou mapu…atd…přístroj je spolehlivej a bytelnej. Rozhodně bych neměnil.
Spotřeba je v době 2000mAh baterek v pohodě …vydrží celý den. Teď jsem mu koupil 2600mAh a nějak tu spotřebu už neřeším. (jinak 8hodin v kuse vydržel z 1000mAh a i to myslím bohatě na jeden geovýlet stačí) Pokud se chystáš na Plzeňský geopotlach, mohu ti tam přístroj předvést a pokud už jej budeš mít, tak ti tam mohu nahrát bodovou mapu …

Ahoj Poníku, díky moc za radu. Ozvi se mi prosímtě na můj mail, rád bych se ještě na něco zeptal.