Ahoj,
moc se na těchto stránkách neorienuju.
Chci se zeptat zda by se našel někdo (rodinka) která by si chtěla najít o prázdninách
o vikendu jaké kešky v okolí Hradce Králové?
My bychom rádi vyrazili na jih Čech.
Představuji si, že my bychom poskytli náš dům
a přátelé obráceně. Šlo by samozřejmě o absolutní vzájemnou důvěru.
Možná je to hloupost, ale mohlo by se to stát běžnou praxí,
proč někde platit drahé ubytování!
Pokud se takové nabídky již někde objevily, předem děkuji za upozornění,
případně za vylepšení tohoto nápadu.
Z HK zdraví Slaje
Taky zdravím a myslím s takovým oznámením jsi na celkem správném místě. Jen zkus ještě upravit název vlákna z celkem nicneříkajícího dotaz na něco popisnějšího (např. Prázdninová výměna domů HK / J Čechy ?), ať se případní zájemci spíš všimnou. Jinak dobrá myšlenka, přeju s tím úspěch.
Tohle je docela bezna praxe v zahranici a jsem rada, ze nekdo s touhle myslenkou prichazi i sem i kdyz s duverou to bude tezsi. Drzim pesti, aby ti to vyslo ![]()
zajímavý nápad.a co domek uprostřed TFTC serie?
Podobný projekt už v ČR také existuje - viz například Home Exchange Czech
Mám na ostatní dotaz. Chci udělat noční keš, kdy se půjde klasicky po bludičkách. Ale ty bludičky povedou ještě kus za místo, kde se má odbočit. Odbočovat se bude u nepřehlédnutelných objektů (krmelec, rozcestník…). Místa odboček by byla v listingu vyfocená. Lze to založit jako letterbox?
Zdarec,
pro letterbox musí být v kešce razítko, což je vlastně v současné době tušímže jediné pravidlo pro letterbox.
Pokud ve finálce razítko nebude, potom se jedná o Unknown cache.
kde jsi vycetl ze v hybridu musi byt razitko?
edit: tak jo, uz vidim chybu, pises letterbox,ale nemluvi se tu spise o hybridu? Cisty letterbox se snad neda na geocaching.com uverejnit, protoze tam se nepouziva vubec gps. Nebo se pletu?
Ahoj,
ano ano, celým názvem to na webu je jako "Letterbox Hybrid", mezi kačery se to obvykle zkracuje na "letterbox", ale všichni vědí, že máme na mysli to, co se vyskytuje na gc.com ![]()
EDIT: Jo, a ptáš se, kde jsem to četl - tak v pravidlech GroundSpeaku;).
Lanc: typ keše Letterbox Hybrid kombinuje původní hru Letterboxing a novější Geocaching tím, že finálku je možno nalézt jak pomocí indícií (obrázky, popisky cest, orientační body) tak i pomocí GPS.
Razítko je u tohoto typu keše povinnost.
Razítko je mi jasné, několik letterboxů jsem už našel. Jen že většinou se hledají objekty na obrázcích a pak podle toho, co tam je, se vypočítají finální souřadnice.
Někde jsem nedávno četl, že klasický letterboxing už vyhynul a je jen ten na GC.