jak se prosím stát PM?CHtěl bych do oregonu 450 stahovat kešky,listing a hinty.Zatím to nejde,poradí prosím někdo,jsem postarší začátečník mám asi jen 23 odlovu anglicky už se nikdy nenaučím,prosím o pochopení.Díky.
Ahoj,
abys byl PM clenem, musis si clenstvi zaplatit. Cena 30 USD za rok (pri koupi u GS), nebo v cenach kolem 600 kdyz vyuzijes ceske eshopy.
Vic kdyztak po majlu.
v e-shopu tytyty.cz stojí členství 609,-Kč, stačí pouze zaplatit tomuto shopu a on vše zařídí. PM účet je aktivován, po obdržení platby, následující pracovní den v USA. Píšu to proto, že mám PM aktivován přes tento e-shop a jsem naprosto spokojen.
P.S. Kdybys chtěl s něčím pomoct, klidně se ozvi přes kontakt na GC.com. Lovu Zdar Trofej510
a když nebudeš chtít platit tolik, tak se mrkni po jinejch shopech, nebo si to kup rovnou sám…
Pokud ale chceš PM jen kvůli stahování listingu do Oregonu 450, tak by si pro začátek mohl zkusil Cachelist (rozšíření do Google Chrome), který to jednoduše zvládne i bez PM (je tady o tom dost témat). Až budeš vědět, že tě Geocaching opravdu chytne, tak můžeš investovat do PM. ![]()