Ehm… pripousti dotaznik i variantu, ze se geocachingu venuji oba rodice a dokonce jsou rozdilneho pohlavi? To je ve vice otazkach… u deti, u motivace…
Jaké mám prosím vyplnit pohlaví rodičů v případě, že oba kešují a (překvapivě) každý z nich je jiného pohlaví?
Myslím, že bys měl ty otázky ještě trochu promyslet.
a nemohly byste si ty dotazníky půjčovat k opsání než tady na to zakládat obden vlákno
co to je za novou módu na vše dělat ankety na webu?? to už není in bejt na fejsbouku a tam si zanalyzovat svůj miliónek přátel?
U víc otázek (pohlaví a věk, otázky 22, 23 a podobně) by to chtělo možnost zatrhnutí více odpovědí
U otázky 18 (Máte vlastní TB nebo GC?) je myšleno aktivovaný a běhající po světě, nebo válející se doma (nebo je to jedno?
A může ten dotazník vyplňovat kdokoli, nebo jen rodiče s dětmi?
A otázka 17. Proč zrovna 16 a více? To se dá najít za týden.
ehm, tak pardon, ale tez se musim trochu pridat ke kritice:
-
též jsem nepochopil, zda to může vyplnit kdokoliv nebo jen rodiče s dětmi
-
hned první otázka:
"1. Pohlaví rodiče nebo rodičů, kteří provozují Geocaching." - promiň, ale asi jsem dost nechápavý a vůbec mi to není jasné. Rodiče jsou obvykle "muž a žena" tak co mam vyplnit jako odpověď na otázku pohlaví rodičů? :o - ale stejně se mě to asi netýká, asi nejsem cílová skupina (naštěstí
)
a když ty otázky vidím, nějak nechápu, to zní jako by oba rodiče měli mít vždy stejné vlastnosti - stejný věk a vzdělání ? A když mají každý jiný ?? A otázka 4?? Ta samá blbost, dvě děti - holka a kluk, co se má zaškrtnout ???
ale třeba mi to někdo vysvětlí…
a můžu vědět, jaké je téma DP?
Nějak mi téma geocaching moc jako práce DP nepřijde adekvátní, tak ještě tak možná na bakalářku… - ale to jest můj subjektivní názor, nevím, co přesně děláš.
Že by Plzeň? Od osoby se skutečným téměř dokončeným VŠ vzděláním bych takovéto chyby nečekal…
EDIT: asi mluvím trochu ošklivě, ale pár dotazníků jsem už viděl a tenhle bych řadil k těm nejhůře sestaveným. Navíc je těch dotazníků tady na fóru poslední dobou nějak moc…
Můžu hádat? Student PdF?
To jako discovered, na eventech, v krabičkách, nebo moved?
a tak by se dala rozebrat většina otázek…
Kdo vás učil sestavování dotazníků?
Tohle vyplňovat taky nebudu
Děkuji za připomínky, vzhledem k nim anketu přepracuji.
Ve verzi, kterou mám zpracovánu ve Wordu, samozřejmě počítam s oběma kešujícími rodiči i s více dětmi.
Děkuji