Výsledky tohoto dotazníku budou reflektovány při přípravě dalších coinů z mé produkční řady…
http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/jake-byste-chteli-geocoiny/
Ahoj máš to tam
kladl jsem důraz na válečné coiny ( voj. technika, historická data, pamětní mince, vyznamenání…) tak doufám že něco bude …
Třeba smrt Usáma bin Ládina :):)![]()
No to asi ne, ale pokud bude zájem o ty válečné, tak z období WWII mám několik dalších nápadů jako je letos jeep a osvobození Plzně…
osvobození Plzně … ? Dá se někde na něj kouknout ?
Sherlock Holmes napsal/a:
mirotiro napsal/a:
Sherlock Holmes napsal/a:
Ahoj máš to tamkladl jsem důraz na válečné coiny ( voj. technika, historická data, pamětní mince, vyznamenání…) tak doufám že něco bude …
Třeba smrt Usáma bin Ládina :):)
No to asi ne, ale pokud bude zájem o ty válečné, tak z období WWII mám několik dalších nápadů jako je letos jeep a osvobození Plzně…
osvobození Plzně … ? Dá se někde na něj kouknout ?
http://www.geocaching.cz/forum/viewthread.php?forum_id=2&thread_id=18639&pid=277344#post_277344
Za mě vyplněno, zajímavý dotazník
Krakono napsal/a:
Za mě vyplněno, zajímavý dotazník
Díky, je to cílený dotazník pro kačery… Aneb další coin z mé produkce bude odrážet zájem o daná témata… Zatím se tam rýsuje jedna jasná věc, ale bude k tomu ještě pak dodatečný průzkum, neb je tam víc variant…
Vyplněno…
Hotovo…
Prosím, kde je odkaz na geojarryw exe? latest verze
TimesNewYourk napsal/a:
Prosím, kde je odkaz na geojarryw exe? latest verze
co to meleš?
nefunguje totiž stahování keší v geogetu. mám latest už 2.4.2 geojarry. Po stažení to ukáže chyba parsování a cache se neuloží.
A proč to řešíš v dotazníku o coinech?
@
Taky vyplněno a jak jsem psal v dotazníku, líbil by se mi coin ve tvaru Hvězdné brány ( klidně 3D model brány ) k jejímu ukončení po 14-ti letech.
BTW TimesNewYourk : ty jsi nějakej divnej, do tohohle tematu pleteš geojarry, pak uděláš nové téma, místo toho, aby jsi dal odpovědět.
vytáhnu nahoru… zatím 125 respondentů…
Když vidím odpovědi, tak bych rád upozornil na to, že kopie je pouze u originálních TB, jejich další klony ji nemají a proto se ptám, zda je o ni zájem a je tam "TB"
Tak dotazník nakonec vyplněn, ale měl jsem chuť jej nedovyplnit, protože větší část otázek se týká TB a ne coinů.
Maxinoha napsal/a:
Tak dotazník nakonec vyplněn, ale měl jsem chuť jej nedovyplnit, protože větší část otázek se týká TB a ne coinů.
Nemohu souhlasit… Maximálně jsi volbou svých odpovědí mohl část otázek o coinech učinit neadekvátní, jinak je to o jednu otázku ve prospěch coinů…
150 respondentů, ale čím víc, tím spíše se objeví mince o kterou je zájem…
Máš to tam … a ani jsem se nezapotil ![]()
TomMiga_a_LadyAlenka napsal/a:
Taky vyplněno a jak jsem psal v dotazníku, líbil by se mi coin ve tvaru Hvězdné brány ( klidně 3D model brány ) k jejímu ukončení po 14-ti letech.
Tenhle by se nelíbil? Mám ho a je bezvadný.
http://www.gcshop.eu/Travelbug_geocoin/Ostatni/Spacegate-geocoin—silver.html
PS: SG je taky moje srdcovka. Škoda jí,