Mohu-li požádat o vyplnění dotazníku, jedná se o statistické zjišťování vývoje a směřování GC v ČR, zabývající se dnešním pohledem na některé palčivé otázky, jako je údržba keší, ztráty TB a GC, fair trade obchodu apod., které bude využito neveřejně pouze v rámci komunity.
Vyplnění je anonymní, některé otázky jsou částečně na tělo, ale pokuste se prosím odpovědět pokud možno podle svého nejlepšího vědomí a svědomí, díky
Vyplněno. Jen bych u dotazu na trade doplnil možnost "Měním jen výjimečně". Protože jinak nejpodobnější je "Ten bordel mě nezajímá" a tak bych to nestavěl. Prostě mě zajímá krabička, logbook, a věci tam nechávám, spíš občas nějakou drobnost přidám. Už nejsem ve věku, kdy by mě zajímaly figurky, ale někoho třeba zajímají.
Chtelo by to videt vsechny otazky pohromade. Kdo ma porad klikat na dalsi? Navic tam ani neni pocitadlo otazek, takze clovek nevi zda jich bude 10 nebo 1000 a jak dlouho mu to zabere casu.
Taky jsem vyplnil, ale ta moje serie geocoinu v tom asi udela ponekud bordel a zkresli statistiku. Chytit vedet kolik se z nich ztratilo je opravdu nelidske, kdyz jsem je sotva rozeslal do sveta.
Dat 150 bodu za kese je sranda, staci dva powertraily, ale zkuste vypustit 150 GC…
vzhledem k autorovi mě výsledek zajímá a prozradil jsem i něco za co se v minulosti stydím… Snad to pomůže a další kačeři vyplnují podle svědomí a výsledek bude zajímavý
Zajímavé.
Jen u výměny bych dal i vlastní vyjádření, třeba mně osobně se bohužel už párkrát podaří to, že jsem něco měnil, věc jsem si vzal, ale během zavírání krabky tam zapomněl věc připravenou místo té věcičky umístit… Tak to alespoň občas nahradím tím, že něco přidám do prázdné krabičky
Trošku je blbé se ptát na počet archivovaných vlastních keší - napsal bych tam vyjma eventů, nebo něco podobného…
A možná bych tam dal taky pár otázek na to, jak dlouho je člověk ochoten se o vlastní kešku starat… Pomalu mě začíná štvát, že keš založená před pár měsíci je archivovaná po prvním ukradení! Osobně jsem sice založil 15, ale kdybych měl počítat vložené krabičky, bylo by jich přes 40, tak by mě docela zajímalo, jak hodně se kešky kradou a jak je jsou autoři ochotni obnovovat…