dotazník pro dceru

Prosím kdo má náladu a chuť může se podílet na maturitní práci mé dcery, dík předem.

tak jsem se anonymně podílel

přidal jsem jí odpověď, ať má co vyhodnocovat:p

I já jsem přispěl.

Vyplněno a teď hurá stáhnout ty nové filmy a muziku :smiley: :smiley: :smiley:

Přečetl jsem, ale na některé otázky není možné odpovědět z rozsahu daných odpovědí :frowning: Teda pokud by se člověk nerozepsal do krátkého "únikového" pole jiné. Nerad bych se dotknul autorky, ale přijde mi to jako šité horkou jehlou, navíc k tématu co je IN.

Dotazník vyplněn. Jen na dotazníku vidím stejný problém jako kolega nade mnou. Malá okénka pro položky jiné, které jsem používal a delší odpověď se špatně opravuje nebo upravuje.

Jinak to že je to dotazník na téma, které je IN a šitý horkou jehlou mi vůbec nevadí, protože na střední škole byla převážná část mojí práce na seminárních pracích CTRL+C a CTRL+V. Takže i malou snahu bych ocenil.

Vaše odpověď byla zaznamenána.

Podobně jako kolegové - malá okénka, místy jsou formulace otázek a možnosti odpovědí dost scestné.

EDIT : Alespoň otázku PROČ pirátíte bych tam uvedl.. U CD/DVD/OS např. cena, nebo poměr využítí/cena.. Nebo proč si si jednorázově nestáhnout MP3/FILM tj. např. online vidoepůjčovna.. U her existuje alternativa jako STEAM… Asi tak nějak ..

Díky za připomínky , proto jsem to sem dal aby se z toho poučila, díky všem kdo se zúčastní:-)

Vyplněno. Byla to rychlovka. Přeji jí ať se práce podaří. Je to poměrně náročné téma.

Máš to tam :wink:

Taky vyplněno

Taky jsem pomohl svou troškou do mlýna. At se dceri zadari.

Maš tam i ode mně.

U některých otázek mi nevyhovovala žádná z variant, takže anketa má mouchy… :expressionless:

tez jsem prispel

Díky všem za připomínky a za účast. Zamykám.