chtěl bych Vás touto cestou poprosit o chvíli času k vyplnění dotazníku. Více informací, včetně pokynů pro vyplnění, naleznete v záhlaví formuláře po rozkliknutí odkazu. Odpovídání na otázky Vám zabere maximálně 5 minut. Děkuji za případnou spolupráci.
Tak navigacnim pristrojem/nastrojem/metodou muze byt defacto cokoliv, i takovy cich. Ale i ten sextant, hvezdy atd. Zrovna nedavno jsem potkal rodinu, ktera pri svacince zamerovala finalni lokaci pomoci pravitka, tuzky a prepoctu z hlavy, vsecha cest.
Vyplněno, ale:
"4. Pořizovací cenu bych ohodotnotil/a:"
Má hodnotit poměr cena/výkon nebo čistě cenu? To je dost podstatný rozdíl. 10tisíc bych považoval jako hodně peněz, tedy vysoká cena, ale u poměru cena/výkon už to tak být nemusí.
"7. Znáte nějaké výrobce turistických/outdoorových navigací?"
udělal jsem správně, pokud jsem zde uvedl odpověď: "Ano" ?
Otazka c.4 ma hodnotit pouze cenu porizeni, respektive jevi se ti vysoka, odpovidajici, nizka za konkerni navigaci. V kombinaci s otazkou c.5 se z nich da vytvorit pozicni mapa.
bohužel musím konstatovat, že vypisovat ručně odpovědi mne nějak neoslovilo, takže jsem je nevyplnil
a také 13. Jaký způsob nákupu navigačního přístroje preferujete? a celá tato sekce se mi v dotazníku nenabídla, naskočila potom rovnou Identifikační otázky, list 4
Tak vyplněno. Ale trošku mimo. Opravdu hledám nejvíc krokováním, i když už O mám. Zvyk z prvních 300 krabiček a některá místa jsou (po vyluštění) tak jasná, že navigace není třeba.
A vidím z reakcí ostatních, že se mi ukázala jenom malá část dotazníku.