Dotazník pro geocachery

Napovím ti výsledek výzkumu - geocachera nejspíš najdeš na webu www.geocaching.com nebo www.geocaching.cz :wink:

Tady ne, vzorek geocacherů na www.geocaching.cz není ani reprezentativní, ani statisticky významný - už po x-té opakuji, že sem chodí mizivé procento registrovaných geocacherů :expressionless:

Ano, to je zřejmě pravda - zdaleka ne každý geocacher je "tady".
Ale platí, že kdo je "tady" tak je (takřka jistě) geocacher.

Já bych z dotazníku smazala otázky 1 - 21 a změnila bych téma práce na "životní cíle geocacherů", z toho by aspoň mohly být zajímavé výsledky. :wink:

Mě dotazníky baví :smiley:
Např.: 10. Jaké čtete noviny? odpověď: Tištěné…

Je to sranda :smiley: :slight_smile:

Proč mě to nutí odpovídat na otázku č. 16, když Xichtoknihu a jí podobné nesmysly úspěšně ignoruju? :wink:

Jinak mám též pocit, že to snad ani není k maturitě jako spíš nejaký komerční průzkum trhu. A otázka na životní cíle mě opravdu dojala. :smiley:

Dotazník, který poslouží jisté porážce celé galaxie odeslán. :smiley: Neuvěřitelné nesmysly tam byly k nalezení. Není to spíš demagogicko-sociopatický průzkum?

Proboha co je tohle za hovadinu? Tohle neni ani k maturitni praci a uz vubec se to netyka GC! Bez si s tim nekam, kde ti to sezerou… Nas laskave vynech.

Všem 30, kteří mi na dotazník odpověděli, děkuji.
Pro ostatní posílám alespoň výstižný meme.

HATERS
GONNA
HATE
http://imgur.com/nQ1TiY2