Dotazník - Sexuální turismus dětí

Ahoj,

rád bych Vás poprosil o vyplnění následujícího dotazníku, který poslouží jako podklad pro diplomovou práci.

http://13955.vyplnto.cz/

Předěm díky!!

To jsem nevěděl že děti cestují někam za sexem :smiley: :smiley: :smiley:

nějak nechapu pojem sexualni turismus deti :(. Muze mi byt vysvetleno?

Co to je sexualni turismus deti? muzes to nejak objasnit? Ja to slysim poprve.

Nejaka novinka. deti asi cestuji za sexem(z Hodonína do Chebu,nebo naopak)
i kdyz vlastne kdyz mi bylo šestnáct tak jsem jezdil za o rok starši holkou na máminým kole do vedlejši vesnice.

Neumí čésky!
Asi by to chtělo nejprve definovat pojem: "Sexuální turismus dětí."

Tak to jsi presne patril do te kategorie ditete cestujiciho za sexem… viz. "cesty za sexuálním turismem dětí? (za děti musíme považovat dívky i muže do 18ti let)" :D:D:D

»»smailík válejíci se v křeči smichy po zemi««

Chtěl jsem dotazník vyplnit… Jenže mi chyběla varianta odpovědi "nevím"… Kterou jsem potřeboval u pěti ze šesti otázek:-( A nevyplněné odpovědi nebyly odsouhlaseny… Takže nic…

Vážení přátelé, z anglického "Child sex tourism" vznikl tento český paskvil..:o)

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_sex_tourism

Tak už raději nic nepřekládej. :smiley:

jo,jo taky jsem v 18ti jezdil za jednou starší 5 zastávek :smiley:

také postrádám odpověď nevím… a ne u jedné otázky, takže sorry… špatně sestaveno…

nesnáším úchyláky:|

Hm, použil bych "sexuální turismus na dětech", ale když je tamto nějaký oficiální… Jinak o tom nic nevím.

mistře vampire_ z XChatu, je smutné, že si neumíš najít respondenty na dotazník, takže s tím spamuješ různá fora a online chaty

A tito lidi chodí na VŠ…

@ dygestor: ono už napovídá to, jak toto vlákno pojmenoval, první dojem jsem měl, že děti jezdí někam za sexem, což jsem jaksi nechápal… ale řekl jsem si, že v dnešní době je možné asi opravdu všechno

Narocny dotaznik:) Ted nevim, jestli jsem zvrhlik kdyzi nemam informace o detske sexualni turistice v miste kam jedu.No v mych letech si vystacime se zenou:) uz neni dite.

Jo, vyplnil jsem všechny odpovědi. Může také mně někdo odpovědět, proč jsou dotazníky na foru o geocachingu stále víc stupidnější? Opravdu mám věřit blábolu, že odpovědi na nesmyslné otázky někdo použije jako svou práci na vysoké škole?