Dotazník

Ahoj,
chtěly bychom vás poprosit o vyplnění dotazníku. Přikládáme 3 obrázky (2 verze letáčku a dopis). Pokud máte dostatek času, tak si přiložené soubory pročtěte a pošlete nám prosím email s vyplněnými odpovědmi B)

spam, smazáno

Děkujeme za trpělivost :wink:
Misuli.j a cvrcekD

2

Dopis

tak, a uz tu jen chybi akcni nabidka z Lidlu B)

What about a lock? ;)B)

Škodu nezjistí, kdo se pojistí.

To je fakt masakr :d

masakr je i to, ze crvcekD tu ma za celou dobu celkem 10 prispevku a vsechny na tema"vyplnte mi dotaznik" apod.
mirotiruv dotaznik na GC a TB chapu, ten sem patri a doufam, ze bude nalezite vyuzit a prinosem, ale tyhle na pul komercni a na pul pseudovedecke blaboly mne tu uz vadi :@

Kde je akční moderátor? Smázne to?

Jelikož pojišťovna si vždy najde důvod proč pojistné nevyplatit, tak nevidím smysl v tom si jej pořizovat. Naposledy mne v tom utvrdil přípqd známého, který 10 let poctivě platil pojištění s denním plnšním, ale nakonec, když se nu stal úraz, tak zjistil, že nic nedostane, protože celou dobu platil o 5kč víc - díky jeho škrabopisu považovali na poště jeho 3 za 8. Řeknete si, že je to jeho chyba, ale …

Tyhle vykukové jsou na blití. Ani dotazník to vytvořit neumí. Jediný příspěvky jsou tadyto spamování? Kolik máš keší mistře?

A ono záleží na tom kolik má keší? Někomu může být třeba na blití z tvé češtiny…
Tak bych přibrzdil a jen tak někoho neurážel…:wink:

V poctu cachi problem nevidim,kachny to jsou (509/0 a 774/1), ba dokonce jsou to i docela hezke holky :)B)

Ale todle tady podle me nema co delat at maji nalezy nebo ne…

S tím naprosto souhlasím.
Jen se to dá vyjádřit slušně (viz TimesNewYourk).

Dotazník jsme nevymýšlely, dostaly jsme ho pouze k vyplnění s lidmi na ulici. Bohužel bylo dnes moc horko, nikdo neodpovídal. A to že bylo horko jde vidět i na příspěvcích :smiley:

Po zkušenostech s Českou Pojišťovnou už s nimi nechci mít nikdy nic společného… Díky.

lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock.lock…?

promazán spam a varování pro příště. Zámek.
Trhac: a co takhle moderátora upozornit?