Ahoj,
chtěly bychom vás poprosit o vyplnění dotazníku. Přikládáme 3 obrázky (2 verze letáčku a dopis). Pokud máte dostatek času, tak si přiložené soubory pročtěte a pošlete nám prosím email s vyplněnými odpovědmi B)
masakr je i to, ze crvcekD tu ma za celou dobu celkem 10 prispevku a vsechny na tema"vyplnte mi dotaznik" apod.
mirotiruv dotaznik na GC a TB chapu, ten sem patri a doufam, ze bude nalezite vyuzit a prinosem, ale tyhle na pul komercni a na pul pseudovedecke blaboly mne tu uz vadi :@
Jelikož pojišťovna si vždy najde důvod proč pojistné nevyplatit, tak nevidím smysl v tom si jej pořizovat. Naposledy mne v tom utvrdil přípqd známého, který 10 let poctivě platil pojištění s denním plnšním, ale nakonec, když se nu stal úraz, tak zjistil, že nic nedostane, protože celou dobu platil o 5kč víc - díky jeho škrabopisu považovali na poště jeho 3 za 8. Řeknete si, že je to jeho chyba, ale …
Dotazník jsme nevymýšlely, dostaly jsme ho pouze k vyplnění s lidmi na ulici. Bohužel bylo dnes moc horko, nikdo neodpovídal. A to že bylo horko jde vidět i na příspěvcích