Dotaznik

Tak jako promin, ale podle Tebe ZTP, ZTP/P je zaměstnání? (víš vůbec co to znamená? :-))
To jako hendikepovaný člověk nemůže pracovat nebo co?

nepleteš si ZTP s invalidním důchodem? což jsou dvě obsolutně rozdílné věci..

takže ačkoliv bych rád dotazník vyplnil nemohu neb je to poviná odpoved a já teda nevím co zvolit :wink:

Edit: koukám že mohu vyplnit více možností, ale stejně ZTP není zaměstnání :slight_smile:

Tak tohle se už dávno zjišťovalo. Tady máš anketu z Geokladna na celkem reprezentativním vzorku 450 lidí.

http://geokladno.cz/pruzkum-ceskeho-geocachingu/

Mne nejvíc pobavila otázka "Pokud hledáte kešky celá rodinka, tak vyplňte průměrný věk" Jako fakt? To budou opravdu relevantní výsledky :smiley:

(a co průměrné pohlaví?)

Průměrné pohlaví mě pobavilo :slight_smile: :slight_smile:

• to jsem mínil trochu v nadsázce (a tento bonmot nebyl z mé hlavy a zdaleka se netýká všech významných vědců a vynálezců).

A co se týče neurvalosti některých diskutujících - ve škole se do žáků sice hustí ledacos, ale nikdo je neučí pravidlům správné diskuse, argumentaci, taktice přesvědčování "protivníka" apod. Kdo neumí přesvědčivě argumentovat, tak se - pokud mu chybí základy slušného chování - uchyluje k hulvátství včetně napadání osoby "soupeře" místo kritiky jeho názorů. A pokud někomu jinému slušnost nechybí, tak často bývá raději zticha z obavy, aby "neprohrál".

vyplněno :slight_smile:

Asi jsem se spatne vyjadril v otazce, ale myslim, ze vetsina inteligentnich lidi to pochopila…proto jsem tam dal na vyber vice moznosti, to znamena, ze si uvedomuji, ze i ZTP (zdravotne telesne postizeny = ti co dostavaji prispevky od statu) muze pracovat. Cekal jsem nejake rypaly, ale nekteri mna fakt dostavaji, byl bych radsi, kdyby mi nekdo napsal co bych k tomu mohl dodat, nebo co by ho stastisticky zajimalo nez ze nejakou otazku/odpoved jsem (pro ty hloupejsi) polozil jinak nez jak by to vetsina lidi pochopila. Dekuji za dalsi pro mne dulezite a pouzitelne pripominky :slight_smile: Nejsem ve statistikach nejak zbehly, ale rekl bych, ze 99% (tech normalnich) to odklikaji, protoze v tom vidi jasne otazky a odpovedi a to zbyle 1% to sice odklikaji, ale jeste to jednou projdou a dumaji, nad tim, kde autor mohl udelat chybu, nebo kde se presne nevyjadril (mezi ty patri hlavne ti ZTP :-D).

No, tak například: když je někdo zaměstnanej, NEJSOU možnosti jen "v soukromé firmě" a "státní zaměstnanec". Já nejsem ani jedno z toho. A konkrétně ti to vypisovat nehodlám.

:smiley:

to by man fakt zajimalo :smiley: a urcite nejsem jedinny :smiley:

Jen komentar - ZTP NEZNAMENA PRISPEVEK OD STATU, to se skarede pletes, a muzes tim nektere lidi i urazit. Jsou lide, kteri maji ZTP a, abych citoval, "protoze jsou blbi a pracuji", nemaji od statu ani korunu. Chce to lepe volit slova…

Tak to sem moc omlouvam, myslel jsem, ze ZTP maji nejaky prispevek do statu, ale o to mi nejde, chci jen vedet koli ZTP lovi a nelovi kesky

Co takhle třeba zájmový sdružení? Kam to podle tebe patří? :wink:

A tam jsi zamestna na? ti za tebe plati socialni a zdravotni?

A to je dobřr známo kde? .. Moje hypotéza zní, že asi u těch hmm do 30 let :-))))))))).

To je megaturboptákovina. :slight_smile:

Jen tak namátkou, co mě napadá: člověk může být zaměstnancem nějaké neziskovky, politické strany, zájmové organizace, církve… prostě je toho spoustu. Už jsem ti jednou psala, že bys měl dát jednoduše možnost "jiné" s dobrovolným políčkem, kde by ti lidi sali, co konkrétně. Protože všechny možnosti do kolonek nikdy nedotaneš.

přesně jak je napsáno výše ZTP mám, ale jsem rád že můžu pracovat :slight_smile: a žádný příspěvěk jsem od státu neviděl nikdy.. nebudeme rozebírat že ZTP jako takové je vlastně systémem slev a to by se dalo brát jako "nepřímý příspěvěk"
ale pokud to půjde dál jak to jde bude za chvíli ZTP jen na to aby sis mohl sednou v tramvaji..
já sem jen přemýšlel zda by nebylo vohndnější tam dát invalidní důchod (celý částečný) ale to Ti zase nebude vypovídat procento hendikopovaných protže např. ZTP mám ale důchod ne, a jde to i naopak.. důchod ano - ZTP ne :slight_smile:

ale abych jen neremcal, máš to vyplněno :slight_smile:

Vyplněno :slight_smile:

Co třeba CESNET? To je zájmové sdružení právnických osob :wink: a zaměstnanců má docela dost (já u nich nejsem).