Dotkni se nebe, dotkni se sebe 17.5.2008

Na 17.5. 08 plánujeme zážitkový event v Olomouci. Listing čeká na schválení, diskutuje se o tom, zda by Groundspeak neprotestoval proti linku na neziskovou organizaci v listingu. Tak zatím dáváme na vědomí aspoň takto. Budete se moci postavit do situace mimo svou komfortní zónu, tedy do situace, která pro vás není bežná a predstavuje stav nerovnováhy. Takový stav je výzvou pro adaptacní mechanizmy lidského organizmu, které se snaží o návrat do stavu rovnováhy. Nove nalezená rovnováha predstavuje zmenu, která s sebou nese osobnostní rust a poznání. Kdo odlovil keš GCYBZV již cíl eventu viděl. Teď půjde o to, abychom vstoupili dovnitř a vystoupili nahoru :wink:

To zní zajímavě, ale i tak nemám ani páru co naznačuješ:-) Každopádně 17.5. ještě v plánu nic nemáme:-) Uvidíme co prozradí listing.

Vypadá to tajemně a zajímavě - že by první mystery event?

Tohle nevypadá ani tak na mystery event jako spíš na adrenalin event. Aspoň teda pro mě. Těším se jak malé děcko, doufám, že mi to v daném termínu vyjde.

nejaky outward bound a experience learning? :stuck_out_tongue:

Uvidime, nejdriv jsem koukal, o co tak muze jit, protoze to povidani tady je dost tajemne, ale uz je mi to asi jasny. Do olomouce to je dost daleko, ale zvazim to. Myslim, ze by to mohlo byyt zajimave. Uz aby byl listing :slight_smile:

To Saman: Sakrys, co to tu na nas chrlis za hatmatilku - to nebyla slovenstina, ze ne? :slight_smile:

ha..ráno jsem se nějak nepodíval na tu cache odkud je videt cil eventu..mno a je mě to jasný. Tak to jako jóóó. Myslim že přijedem nejen s boo21:-)

mno tak to už se taky těším… a doufám, že se mi povede dorazit:)

Jo jo, sloupy v logu jsou holt sloupy v logu (nikdy jsem v těch pruzích nehledal hlubší význam).
S děckama tam chodíme aspoň jednou ročně.
To už je vidět, že se blíží jaro. Geoakcí začíná přibývat a volných termínů v kalendáři ubývat. :o)

No, tak jestli je to tam kde myslím a protože vím co chce Jakteam spáchat, tak jdu. Jo mimochodem poletí i geopes. Jen tak bokem, nikde to nevykecejte, ale v tu dobu má jeden člověk narozky. Neznám nic krásnějšího než zděšení nad výškou.

Kalendář mám napráskaný, ale pokud chcete páchat to, co si myslím, šla bych do toho;)

Heeej, sice mi není vůbec jasné, co to bude, ale čím je to tajemnější, tím to začíná být lepší :slight_smile:

Vzhledem k charakteru eventu trvala publikace trochu déle (radil jsem se s Geolens Reviewerem) a jak vidím, autorka to už nevydržela a event "bonzla" zde :). Nicméně nyní od 23:00 je už oficiálně publikován, tak ať se všem účastníkům daří!

listing: [cache]GC19H0V[/cache]

Právě nám pískl mobil, že je něco nového - a vida, on je to event Dotkni se nebe dotkni se sebe.
A TrainTour Reviwer tu už dokence publikaci oznámil. Díky za spolupráci a těšíme se na všechny, ať už vstoupí jen za plot nebo se vydají i vzhůru :wink:

Pár dní před maturou… :smiley:

nic si z toho nedelej…ja bych mel delat na bakalarce, ucit se na statnice, a misto toho jezdim po keskach, a vypada to ze zrovna v tom kritickym obdobi bude jeden event za druhym;)

Tak jestli je to tam, kde si myslím, tak určitě dorazím. Už jsem tam jednou byl a je to parádní zábava. :slight_smile: