Dovolená v Itálii

Ahoj kačeři, blíží se čas dovolených, chystáme se na začátku července k moři autem do Itálie - 2 dospělí + 2 děti (5 a 7 let) někam na Palmovku nebo Abruzzo. Pokud máte někdo tipy, kde se Vám líbilo, děti byly spokojené a za rozumný peníz. Sem s ním, prosím :slight_smile:

Zvedám. Opravdu nikdo nemá tip na dovolenou v Itálii?

Rozhodne doporucuji Elbu!

Mám ten samý problém… brouzdám mapou a hledám tak, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. U moře nemůžu chtít po druhé půlce rodiny, aby se mnou lovila hi hi :slight_smile: Ale my se chystáme až v září :slight_smile:

Jezdíme s rodinou do Itálie každý rok. Pokaždé jinam, pokaždé absolutní spokojenost. Pronajímáme si vždy samostatný domeček od Interhomu. Dá se i od Novasolu nebo TUI. Interhome mám vyzkoušený. Toskánsko, Benátsko, Marche, Emilia Romagna, Kalábrie atd. Letos zkoušíme Sicílii. Pokud nejedeš úplně v sezóně, pronajmeš domeček od 15 do 25 tisíc. Pokoukej se, prozkoumej. Já preferuji dále od moře na vesnici, samotu a tak. Loni jsme měli k dispozici kus vinohradu, před lety v Marche k domu patřila kočka , kterou jsme majiteli krmili, před námi Finové, po nás měli přijet Dánové. Je to pohoda, turistu (když nechceš) nevidíš. Doporučuji.

My jezdili až na jih kalábrie. Je tam nesrovnatelně lepší moře a mimo letoviska (jako Tropea, Praia Mare a tak) mnohem levněji. Jen to autem vycházelo tuším na 15000 :frowning:

No, my jezdíme do www.campingmarepineta.it - neni to uplne dole, ale je tam krasne a neni to drahe a vsichni i deti si tam prijdou na sve.
Packy

Vyrážíme už tento Pá. Přes Brenner (Mnichov). Nemáte ještě někdo tip na odlov pár krabiček cestou. Jenom pro zpestření odpočinku při cestě, bez zajížděk. Díky.