…psal jsem do vlákna s GeoJarrym, ale tam na to nikdo nezareagoval
..vyskytl se mě malí problémek
K velké spokojenosti používám GeoJarry, aktulně verzi 17
Při stahování Českých (56) nebo Irských (7/1) i Londýnských (11/220) keší vše funguje. Chtěl jsem si stáhnout nějaké keše z USA Florida (0/10) a New Jersey (0/31) na dovolenou a vždy mě to skončí na tom že geojarry vypíše "Downloading LOC: 1/-1" a nic se nestáhne. Je chyba někde u mě nebo na GC.com?
…takže s tím nic nenadělám?
Sice si můžu nechat poslat PQ, což si taky nechám abych pokryl plánovanou cestu keškama, ale v těhle dvou státech asi strávím nejvíc času tak jsem je chtěl celé a s PQ to nebude na jedno klenutí
jeste jsem se sam nekoukal, kde presne by mohl byt problem, co se na webu zmenilo. Ale nahlasim to jako chybu, tak uvidime, jak se s tim poperou u geojarry.
…jméno i heslo je OK - všude jinde GJ šlape tak jak má, jen ho nemůžu donutit stáhnou ty státy v USA. S tou countryid=2 mě to vyplivne vždy Alabamu ať dám stateid jaké chcu
…no a stím příkazem pro GJ geojarry.exe geojarry.ini list "country_id=2&state_id=10", se to přihlásí, napíše že stahuje a ukládá htm a pak to spadne
Podivej se na polozku maxcount v tom ini. Tou se rika, po kolikaprectenych strankach s ema skoncit. A protoze seznam kesi je u vypisu statu razeny od nejmladsich po nejstarsi, prectenim prvnich X stranek dostanes nejnovejsi kese.