Download All (GeoJarry)

…psal jsem do vlákna s GeoJarrym, ale tam na to nikdo nezareagoval :frowning:

..vyskytl se mě malí problémek
K velké spokojenosti používám GeoJarry, aktulně verzi 17
Při stahování Českých (56) nebo Irských (7/1) i Londýnských (11/220) keší vše funguje. Chtěl jsem si stáhnout nějaké keše z USA Florida (0/10) a New Jersey (0/31) na dovolenou a vždy mě to skončí na tom že geojarry vypíše "Downloading LOC: 1/-1" a nic se nestáhne. Je chyba někde u mě nebo na GC.com?

To spis vypada na chybu mimo tebe, to vypada na chybu vyberu americkych statu.

…takže s tím nic nenadělám?
Sice si můžu nechat poslat PQ, což si taky nechám abych pokryl plánovanou cestu keškama, ale v těhle dvou státech asi strávím nejvíc času tak jsem je chtěl celé a s PQ to nebude na jedno klenutí :slight_smile:

jeste jsem se sam nekoukal, kde presne by mohl byt problem, co se na webu zmenilo. Ale nahlasim to jako chybu, tak uvidime, jak se s tim poperou u geojarry.

…když zadám html přímo se STATE třeba 10, tak mě to ukáže správně kešky z Floridy

http://www.geocaching.com/seek/nearest.aspx?state_id=10

Geojarry 18:

• fixed CountryID for USA

…u mě stále stejný výsledek - kde dělám chybu?

oprava countryid se tykala generovani seznamu countryid a stateid. Jinak GJ bere to co mu predhodis a nepremysli nad tim.

Takze pro USA nastav countryid na 2 a stateid na co zrovna potrebujes, treba tu desitku pro Floridu.

…díky, ten fígl s dvojkou funguje

…tak má radost byla předčasná - vždy se mě stáhne jen Alabama, ať dám State ID jakékoliv :frowning:

Reseni:

geojarry.exe geojarry.ini list "country_id=2&state_id=5"

Do geojarry.ini je treba nastavit spravne prihlasovaci udaje. A cislo state_id si dej jake potrebujes.

…tak nevím, když zadám v příkazové řádce
geojarry.exe geojarry.ini list "country_id=2&state_id=10"

tak se geojarry rozbhne, ale při první položce spadne

jinak geojarry.ini mám snad dobře když vše jiné funguje

[geojarry]
username=Sally&eL
password=******
proxyip=
proxyport=
proxyuser=
proxypass=
countryid=2
stateid=10
datadir=.\data\
maxcount=400

Co ti GJ napise? INI vypada zdrave, leda kdyby ses preklepl v hesle nebo jmene.

Pokud ti chodi makra, tak to s timto INI nesouvisi, makra si vytvari svoje docasne INI programove.

Skusil by som
username=Sally&eL

Po vlozeny & to web preformatuje:(
Skratka namiesto ampersandu tam dat [& a m p ;] samozrejme bez medzier..

…jméno i heslo je OK - všude jinde GJ šlape tak jak má, jen ho nemůžu donutit stáhnou ty státy v USA. S tou countryid=2 mě to vyplivne vždy Alabamu ať dám stateid jaké chcu :frowning:

…no a stím příkazem pro GJ geojarry.exe geojarry.ini list "country_id=2&state_id=10", se to přihlásí, napíše že stahuje a ukládá htm a pak to spadne

Jenze je uz dlouho vyzkousene, ze si s timto GJ poradi bez problemu.

No, ono mi to blbne, i kdyz to zkousim rucne udelat na webu, takze je v tom mozna GJ nevine.

Zrovna dneska jsem toto radil na jinem foru a dotycnemu to pry funguje. Ja to zkousim a take mi to funguje. Mas GJ18?

Hele, napad, mas tam vytvoreny podadresar data, aby to mel kam ukladat?

…GJ mám 18 a chyba byla že jsem neměl ten adresář data - tohle mě teda nenapadlo, ale přemýšlel jsem kam by se to ukládalo :slight_smile:

Dík - teď to stahuje, tak uvidím co z toho vypadne

jen nevím proč to nejde normálně když z příkazové řádky to šlape :expressionless:

Ono tech zpusobu, jak ta data z webu dostat, je vicero. Tohle je proste obejiti problemu, ale tato cesta ma zase jine nevyhody.

…paráda, takže konečně to sosá co chcu
…můžeš prosím ještě prozradit příkaz jen pro update? Nějak to z GJ nemůžu vyčíst když si zobrazím nápovědu

Podivej se na polozku maxcount v tom ini. Tou se rika, po kolikaprectenych strankach s ema skoncit. A protoze seznam kesi je u vypisu statu razeny od nejmladsich po nejstarsi, prectenim prvnich X stranek dostanes nejnovejsi kese.