Druhá ikona zleva (koště) je Vyčistit seznam. Možná by se na to hodila i nějaká funkční klávesa…
Customized Download ti nahraje keše dle volby Stát, typ, kraj… Pokud víš, že v tom Rakousku pojedeš jen do nějakého kraje, můžeš takto stáhnout keše daného kraje. Záleží to ale na tom zda mají v Rakousku všechny keše nastavený správně kraj… U nás je to zatím nepoužitelné
Pořád se mi načítá všech 15351 keší. Filtr mi nefunguje, postup se mi zdál celkem jasný a logický. Takže pokud někdo bude vědět, kde je chyba, budu ráda.
Můj postup je následující:
na mapy.cz jsem si vygenerovala soubor GPX s trasou
v GG volba Seznam-Filtr-Trasa- import GPX a přesun do vybrané(pravý sloupec)- zaškrtnuty volby blíže než 10km a použít korigované souřadnice
Po volbě načíst/přidat se opět načtou všechny kešky bez zafungování filtru:(
V prvé řadě je nutné si na to založit nový filtr, např. Trasa… Když si dáš uložit jako nový filtr, stejně se ti tam dostanou nastaveni z toho výchozího filtru
Pak si načti na kartě Trasa příslušný gpx soubor trasy a šipkou si ho hoď vpravo do seznamu. Pak musíš mít zaškrtnuto černě Blíže než a doporučuji použít i zvolenou volbu Korigované souřadnice.
Před spuštěním filtru musíš ale samozřejmě vyčistit okno GG, tedy druhá ikona zleva - smeták.