Před chvílí Dragon zalogoval nález na mé oblíbené keši Kuks (sám jsem tam měl #400), takže kouknu do mailu a co nevidím:
DRAGON UŽ MÁ LITR!
Takže moc gratuluju a budu se těšit, že na VGP zítra ten úspěch řádně zapijeme!
Bude aj pupendo? [:)]
H+
Ale ale ale:-) to koukám jak puk…on to ten kluk vážně stihnul! O to větší mám radost, že zítra nebudu muset řídít jak na LiP a budu si moct taky připít na dragonův litránek. Tak tedy gratulation!!
Tak Dragoune, tesi nas, ze jsi si vybral nasi kes. Diky za hezky log a moc a moc gratulujeme k mileniu. Tak to radne oslavte a at se stale dari.
Jelikož ten zítřek asi nestihnu, gratuluji aspoň elektronicky a přeji hodně vodních toků v cestě [;)]
Taky se pridavam ke gratulaci. Co napsat, snad jen ze me mrzi ze nebudu u Pupenda na VGP.
Ale jinak poradne si to uzij a smele do dalsich kesek [:D]
Taky velká gratulace ! Litr je litr ! Načasovals to pěkně - zejtra to zapijem .
Gratulace z Moravy [W], ať se ti pořád tak daří. Teď už to půjde samo, nejhorší je prý první tisícovka...[:P]
Ivo a tým
Pepine, velká gratulace i od našeho týmu!!! Bylo nám jasné už dlouho, že to takhle skoulíš [:D] Tak doufáme, že tě to posílí na těle i na duchu.
První geonarozeniny jsi oslavil FTF 5.3. na naší keši Saxana a od té doby dodnes jsi stihl dalších 360 keší. To je teda hukot. Tak ať tě to baví i nadále. Máš taky natrénováno na VGP? [B][Y][:D]
Tak to MOOOC gratuluji. No Jirin nasadil mega-geo-tempo, aby to do zitrejsi VGP stihl, coz se mu krasne podarilo. Tak super, zitra bude pekne pupendicko, to bude…
Tak at ti to jde i nadale squele jak pri hledani, tak i ukladani.
Velká gratulace i ode mě, Imagina a Nikyho - zítra to řádně na VGP oslavíme. Jen tak dál!
I ja moc gratuluju ke ctyrmistne cifre, tempo mas vskutku draci! Jen tak dal a do dalsiho hledani (a hlavne nejen do nej) spoustu pohody a prima (treba plaveckych [:D]) zazitku!
Pepine,veliká gratulace k litránku.[^]A taky dík za všechny ty PPMky,DCčka a všechny XYky co pro nás připravuješ.Zítra si přines všechny svoje coiny a my ti je pěkně obtisknem na pupík.
Též gratuluju, za poslední půlrok to tak nějak jde všem rychleji než je zvykem a tisícovkářů nám přibývají no, celé rodiny! [:D]
neni to tak davno co jsme dragonovi gratulovali k devitiste hlave (ze by tri nedele? [:D]) a on uz jich ma tisic
no hlavne at ti to slape dal a vice vodnich toku prekonanych kolmo
at se dari
kladina
Velká gratulace k pěkně kulatému číslu.
Jirine Pepine Dragone - gratuluju! [^]
To je velká událost. Gratuluju![D]
Tož Pepine, také gratuluju. Věřil jsem ti, že to dotáhneš, ale že ti bude GPS takhle házet klacky pod nohy, to se opravdu nevidi. Ta je zralá upálit na hranici ![]()
Parada a velka gratulacia [:D] Zlte tricko je momentalne v uschovni u mna, urcite si k nemu aspon pricuchnes [:)]