Dragon dnes na kesi Dracia skala dosahl krasneho Milniku 2000 ![]()
Na miste probehla gratulace a vecer oslava :-)))
Takze Jirine, na steeeeec ![]()
Gratuluju!!
Dobře vybrané místo na jubileum ![]()
Takže Jiřine, taky Ti gratulujeme z Prahy - Spuzva, Sun-Ma a Hmyzák.. Kam se na Tě hrabeme. Zdar!
Gratuluju k dalsi mete. ![]()
Tak ti gratuluji k dalsimu peknymu kulatymu cisilku.:D:D
Sem to tušil, když jsme se včera viděli. Ale ututlal si to úspěšně.
S měl strach z hobla či dvojitého pupenda!
Co?
Gratuluju!
Koukam Jirine, ze sis to radne nacasoval a vychutnal a snad se ti i oslava v dobre spolecnosti vydarila
Toz gratulece dvojnasobna i od nas z Krajskeho mesta ![]()
Teda, Jirko, to je parada!!! Osobne jsme Ti uz pogratulovali, vsechno radne oslavili, takze ted uz zbyva jen dodat - at Ti i nadale nozicky dobre slouzi!!!
![]()
Taky se přidávám ke gratulaci!B)
Velká gratulace! S tím tvým tempem už si hledej kešku pro nález č. 3000!
Rádi se připojujeme ke gratulantům.
Aj naše celá rodina se přidává ke gratulaci a přejeme Ti Jiřine pořád tolik energie, kterou čerpáš kdoví kde ;). Jen tak dál a těšíme se na další společné víkendy :D.
Gratulace a nezmagor z toho
[color=blue]Jirko, už jsem ti gratuloval na místě, takže teď ještě písemnou formou…
Ať se ti to pořád líbí a pořád je co hledat…![]()
Ivo a tým[/color]
No to je ale tempo:p!!! congratulations!!!
Jirine - gratuluju… Jestli me Alca a zbytek rodiny rika, ze jsem magor, tak jsem rad, ze vzdycky muzu ukazat na Tebe a rict - "ale on je dvojitej!" ![]()
Preju hlavne pohodu pri hledani i mimo nej!
[:o)]Taky Pepine velká gratulace z obce nedaleko perníkova.Na Geopivko jsem se nedostal,takže tě osobně poplácám po ramenou co nejdřív.[:o)]
Hola pane velká Gratulace z Brna k nádhernému dvoulitránku. Tak at ti to šlape dále stejným tempem.
Jirine, tohle je paráda!!! Musím se přiznat, že jsem nějak nestíhal Tvoje milestouny, protože v gratulacích naskakoval řádek za řádkem a pokaždé s jiným číslem! Co dodat??? Jsi prostě DRAK!!!
Přejeme Ti z Náchoda hoooodně zajímavých míst, příjemných krabiček a stále fajn náladu!
Pozdě, ale přece, se dostávám ke gratulaci k tak úžasnému číslu. Musím říct, že mi ty všechny gratulace splývají a měla jsem za to, že už jsem přála… Ať Ti to pořád šlape tak dobře, v takovém tempu a s takovým elánem.