Dragon Riders #600

Teda Pepine, tys to vzal pekne hakem! Tak doufam, ze uz ses naplaval a nabrodil dost a uz to bude vsechno v pohode [:D]. Musime nekdy zase zajit zakesovat spolu. Gratulujeme!!!

Se vší úctou k vašemu číslu Gratuluju a přeju ať to dlouho netrvá a máte 1000.Sun-Man

Gratulujuu, ty jedes jak drak [:D]

Gratulujuu, ty jedes jak drak [:D]

Včera jsem měl možnost být u toho a tak k osobní gratulaci přidávám tuto. A přeji plno vodních kešek bez zápalu plic a spoustu prima lidiček a prima zážitků na cestách za šipkou…

Gratuluju! Jsem rád, že k této významné události došlo právě na Soutoku L. a J. !

Jasne od tohoto cisla se uz jede z kopecka k hvezdne brane. Tak at to odsejpa a at mate porad hodne peknych zazitku s GC. Moc gratuluji.

Teda Pepine, jeste nedavno jsem doufal, ze te treba dozenu - jak jsem byl naivni :smiley: :smiley: Takze taky gratulace a bacha pri tom plavani at neco neutopis :slight_smile:

Koukam, ze bude zas co zapijet na VGP, tak gratuluju a jeste touto cestou a at se ti do geocesty uz nestavi tolik vodnich toku a ploch !!

Moc gratuluju, Pepine!!! A posílám jeden velmi speciální dík, protože každé setkání s Tebou mi prodlouží život minimálně o nějaké dny, možná týdny, když mne od samého smíchu bolí břicho! A co teprve Tvoje logy… Díky!

Tvůj nick jsem potkával na logbookách často, na kapličce i “naživo” . Hodně štěstí v dalším hledání.