Dražba 83ks CWG! 12.12.2011 12:00 šmitec!

Nevíme, kam s tím. Do krbu asi škoda.. Takže tip na vánoční dárek:

ADVENTNÍ GEOSKOŘÁPKY
ARANDUR9424
bender-king
bofimyfin
Bohnické údolí – jaro2011
Bohusz
BULIBÁNI Z BROZÁNEK
Collection member
DÁŠA A MILAN
DcTox
Devils CITO
digit_gps
dreamersk
FERRY VLK
FineTeam
Gogees and Biker_von_Geo
HaLuMa
Harald.cz
Havraní geotým
holous
hraběnka73
HUMBERK 2011
HÝČOVI
chalupáři z Českého ráje
ilex2 and team
integer
Irilee
Ivuczka and Mathes81
jarda+iva+anetka
Jasi21
JESKYNARI
JiDaMiGa
JirkaPiha
Kaczer.CZ
KOMETA
Koublata
Koudy.S
Krysí Domeček
Kulíci
Ladybugs_CZ
LARIUS
Loki The Bully
Ludvajs64
Luzhin
MarHan
marQart
mi.ko
Modrak
MOKOSH
M.O.S.F.
Mudlokačka and Malin.cz
NETOPYRI
orezavatko
Ottik5
Ottik5+6
parman16
pitovo
PLACHYEKL
PL BOHNICE
POKJIN
QuoX
RomanPa and team
SAUMEN
Silvestrovské špuntování 2011
SMRTAKOVEC
Snaibess
SNUBÍCI
SOPTÍK TEAM
soukromaček
ŠMRHATA
TOMCATA
trilobiti
Tukky
ty,ty,ty and familly
Usha and team
VAVROS
vlčice.pavlina
VRAŇAS
Vrbina
VTIP
xeri
ZAJOCH
Zupanovy flash mob meet

+poštovné dle tarifu dohodnuté přepravy

1kč :smiley:

12Kc

13kc

Sakrys hraběnka73 a Loki The Bully bych moc bral, ale cele to kvuli tomu nekoupim :frowning:

24Kc

100kč

Tak 112Kc at ma drazitel radost.

Poněkud dlouhodobá aukce když má končit až za měsíc, ale budiž:

777,-

jsem zvedavy, kdo da za par kolecek vice nez 4000. Na me je uz 1500 moc :smiley:

no hlavne, aukce konci az za mesic a vsichni zvedaji cenu co to jde hned prvni den, dokonce prvni pulhodinu :smiley: hezke bude az se na konci budete predbihat na 5001, 5002, 5003 … :smiley:

prihazovat nebudu, ale tema urcite budu sledovat protoze jsem zvedavy jak to dopadne :smiley:

Teda Erecticu, že se nestydíš mystifikovat kupující :-))) Koukej to moje kolečko opravit :-))
No taky jsem zvědavá kam až se to požene, jestli z toho bude na střechu :-))

Není tam moje, takže to je nezajímavá aukce. Počet puků * 4kč + poštovný B)

Já jsem limitně na "počet puků x 10,- + počet puků x 5,- [sběratelská hodnota] + poštovné" Čili cca 1350,-

KaMo: obavam se, ze cenu 18Kc/ks si neprebil. Souhlasim s Tebou. Neni tam moje, …

ze bych si prihodil na 1501? :stuck_out_tongue: :smiley: asi ne :smiley:

P.S.: Irilee opravena s neskonalou omluvou a informací, že střecha už je dááávno v cajku, suky namořeny Lignofixem proti škůdcům (12.12.2011 je opravdu daleko), ale při takové delší aukci jsem čekal větší taktizování a ne masakr po pár minutách! Tak tedy hodně štěstí!
E. ;o)))))

i použití jaderné zbraně může být výhodná taktika. Zvlášť v situacích, kdy se očekávají vleklé boje a ztohovyplývající velké celkové ztráty.
Vlákno ti teď zapadne do prachu historie, a když ho nikdo neuvidí, tak nebude ani nikdo navyšovat :wink:

Tohle není žádný aukční server tak cos čekal za taktizování ? Pokud jsi chtěl dražitele napínat na špagát a šroubovat aukci vzhůru tak není příliš dobré dělat aukci delší než-li týden (je třeba udržet pozornost dražitelů a taky nemůžeš vědět zda za tu dobu někdo nenabídne něco podobného).

Přeji ti maximální zhodnocení tvé (předpokládám, že tomu tak je) sbírky a za nás můžu jen podotknout, že víc než na začátku už nenabídneme :wink:

Na jedné straně vlákna s diskusemi o tom, jak se nefér ztrácejí CWG z keší a na druhé straně aukce s CWG tady, na Aukru a kdoví, kde jinde. Co k tomu dodat. Raději snad nic… :@