no hlavne, aukce konci az za mesic a vsichni zvedaji cenu co to jde hned prvni den, dokonce prvni pulhodinu hezke bude az se na konci budete predbihat na 5001, 5002, 5003 …
prihazovat nebudu, ale tema urcite budu sledovat protoze jsem zvedavy jak to dopadne
Teda Erecticu, že se nestydíš mystifikovat kupující :-))) Koukej to moje kolečko opravit :-))
No taky jsem zvědavá kam až se to požene, jestli z toho bude na střechu :-))
P.S.: Irilee opravena s neskonalou omluvou a informací, že střecha už je dááávno v cajku, suky namořeny Lignofixem proti škůdcům (12.12.2011 je opravdu daleko), ale při takové delší aukci jsem čekal větší taktizování a ne masakr po pár minutách! Tak tedy hodně štěstí!
E. ;o)))))
i použití jaderné zbraně může být výhodná taktika. Zvlášť v situacích, kdy se očekávají vleklé boje a ztohovyplývající velké celkové ztráty.
Vlákno ti teď zapadne do prachu historie, a když ho nikdo neuvidí, tak nebude ani nikdo navyšovat
Tohle není žádný aukční server tak cos čekal za taktizování ? Pokud jsi chtěl dražitele napínat na špagát a šroubovat aukci vzhůru tak není příliš dobré dělat aukci delší než-li týden (je třeba udržet pozornost dražitelů a taky nemůžeš vědět zda za tu dobu někdo nenabídne něco podobného).
Přeji ti maximální zhodnocení tvé (předpokládám, že tomu tak je) sbírky a za nás můžu jen podotknout, že víc než na začátku už nenabídneme
Na jedné straně vlákna s diskusemi o tom, jak se nefér ztrácejí CWG z keší a na druhé straně aukce s CWG tady, na Aukru a kdoví, kde jinde. Co k tomu dodat. Raději snad nic… :@