Zdravim
V sobotu jedu do Drážďan a rád bych požádal vás,drazí kolegové,jaké zkušenosti máte s hledáním v tomto městě a které keše (troufám si v zahraničí pouze na tradiční) a třeba i něco jiného ;),by jste mi doporučili.
Díky.
Myškin
Ahoj,
ja mam tedy nepekne zkusenosti z centra Drazdan. Konkretne kolem vystaviste, kde jsem byl s zenou na vystave orchidei. Mel jsem pripraveno 8 krabicek, obesel jsem je vsechny a ve vysledku 1 nalezena! ZADNE HINTY, a nepresne zamerena MIKRA (podle logu i 30m mimo). Strasne rad jsem se vratil zase za hranice k nam:)
Ale verim, ze kdyz budes mit vetsi rozptyl a nebude to primo v centru, tak by to mohlo byt lepsi. Pry je pekna serie na severu v primestskem parku (adventskalender)… ale osobne nemuzu poreferovat.
Z tech nekolika malo, ktere mam v Drazdanech odlovene bych doporucil navstivit Grosser Garten. Libily se mi [cache]GC130P7[/cache], ktera se tvari jako multi, ale je to v podstate tradicka a [cache]GCT9HX[/cache]. Byl jsem v parku brzy rano a byla to pohoda.
Zajimava je taky [cache]GC11FAP[/cache] na miste s peknym vyhledem a da se zvladnout i v prave poledne (pozor je opravdu velmi mala).
V Drazdanech mame zalogovanych rovnych 70 piksel. Daleko vetsi mnozstvi je DNF. prijedes rano a mas skore 8 DNF na jeden nalez. Vyhni se ownerovi Peter Teichmann, kterej to ma zamereny s prisernou presnosti. Hinty nejsou. Radeji hledej piksly wilimaxe. Ten se o to dobre stara, alespon pred dvema roky to tak bylo. Nejhezci kese v Drazdanech jsou v parku podel potoka Priesnitz. Je to serie Der Adventskalender an der Prießnitz. Je to 24 kesi podel potoka, ale zase je to na pul dne. Je to hodne dlouha prochazka. Pozor mluvim porad o mikro. Nic jineho tam vlastne neni. Klasicka piksla je vyjimka.
No a vcil mudruj
No a jestli se muzu pridat - prolitni si predem listingy, hinty sice moc nevedou, zato spoiler foto docela casto - a kdyz to zjistis az na miste (a hledas mikro v lese), tak Ti to uz moc nepomuze.
Hlavne pevny nervy a nenechat se par DNFkama znechutit!
Já jsem tušil,že to nebude jednoduché.Sbohem představo o německé preciznosti
Jsem skromný a nedávám si nějaké náročné úkoly.Chtěl bych minimálně odlovit alespoň jednu.
Kde se budu pohybovat?Určitě na vlakovém nádraží a u galerie Zwinger.O dalších místech zatím nevím
Zrovna tuhle sérii jsme lovili a najednou, na tradičce, lísteček se souřadnicemi cca 600 metrů stranou, tam další čísla přitlučená na sloupu. Dál už jsme tu stopu nesledovali
Na Hauptbanhofu je nanokeška a cestou ke Zwingeru je minimálně ta jedna webka a nedaleko byla tradička. A jedna nano-tradička je na mostě přímo před Zwingerem.
Pekelně schované, vždy tam hledám strašně dlouho a často nenajdu. Nechápu to. Některé tradičky klidně až napopáté.. Jinak mi přijde, že celkově okolo Pirny a v Pirně(skoro Drážďany) jsou hlavně kratičký multinky… Takže se jich určitě nebát, ale buď slovník s sebou nebo přečíst listingy doma.
Inu,to víte,našinci se z toho velkého města zatočí hlava
Díky za doporučení.Pokusím se o přelouskání listingu a o důkladnou domácí přípravu.Škoda,že v Drážďanech nedělá kekšy Mel-man.Výživné a chutné.
Ono se na ten nas "nadstandard" snadno zvyka - a pak se clovek divi, ze to jinde nemaj Ale neboj, urcite se Ti tam bude taky neco libit. My si to tam uzili i pres vysokej pomer nalezenych/nenalezenych
Možná tak maximálně nápovědu Naštěstí některý listing má i anglickou verzi.
Další otázka co mě napadla a mohla by být nepříjemným překvapením je datové připojení.Používám už skoro výhradně Nokii 6110 Navigator s programem GeocacheNavigator.Mám na internet paušál 40Kč týdně.Otázka tedy zní kolik mě to bude stát za hranicemi?Ještě si nesmím zapomenout nechat ověřit zapnutý roaming.