Dřevěná truhla - kde sehnat za přijatelnou cenu?

Zdravicko,
pred nejakym casem se mi ztratila moje multi Damirovsky hrad, a tak se ji ted chytam obnovit s trosku radikalni zmenou listingu i lovu (multi ale zustane; to vse jen na okraj pro predstavu). Povest se vaze k pokladu, tudiz bych rada, aby finalka byla drevena pokladova truhlicka minimalne velikosti regular. Problem je ale v tom, kde ji sehnat a zroven neplatit majlant - vetsina, co jsem nasla, je bud moc mala, nebo draha :@
Zkousela jsem projit gc shopy, ale tam jsem nasla jen jednu, ktera neni nic moc podle mych predstav. Pak se nam podarilo najit jeden eshop, kde jsou sice pekny truhlicky, ale velikostne maly :frowning:
Jedna me tam zaujala, bohuzel mi prijde cenove nevyhovujici… Pak tam maji jeste nejaky truhlicky v páru, ale zdaji se mi malinky…

Nemate nekdo tip, kde sehnat neco cenove dostupnyho a pritom "vhodnyho" pro tenhle ucel?
Pravdepodobne budu do truhlicky muset stejne dat L&L, jelikoz neverim, ze bude vodotesna, ale jako vnejsi obal by to podle me bylo docela pekny :slight_smile:
Díky za kazdej napad ci radu

Já bych šel do truhlářství, měl bych na míru a třeba ještě levněji :wink:

na aukru, je jich tam spousta. http://aukro.cz/listing.php/search?sg=0&string=truhla

Vedet, jak se to cenove pohybuje, a jeslti je to levnejsi, tak do toho jdu. Tyhle informace ale nemam… :frowning:
red: nojo sakra, to me nenapadlo :smiley: diky :slight_smile:

V Jablonci máme tenhle obchod, má i pobočky. http://www.optys.cz/maloobchodni-prodejny/ Jednoduché dřevěné truhličky na dotvoření 10x4x4 cm jsem tam kupovala jednu za 30Kč, větší měli taky.

Tu, co máš ve svém prvním odkazu, mají posledních pár kousků u nás v Tescu za 250 Kč. Půdorys zhruba velikost A4.

take na fleru se jistě něco najde;)http://www.fler.cz/zbozi?search=truhlička&where=product

Zkus Vietnamce, maj je taky. Napriklad v KH na Masarykove ulici jsem je videl, ale ceny z hlavy nevim

Moje kešky až na jednu jsou taky truhličky, kupovala jsem je vždy u Čongů. Nejdřív v Uhlířských Janovicích a pak v Kutné Hoře. Cena víc než přívětivá a stupňuje se velikostí.
Myslím, že levnější jen tak neseženeš.
Malá (small) stála tuším 39,-Kč
Měli i tři v jednom, což je výhodné.
Velká stála kolem stovky. Tak nějak.
A mají růžný design, zavírání, kování a zdobení. Jen musíš koukat, jestli je v pořádku, přeci jen…

Diky vsem za rady :slight_smile:
Nakonec jsem vyhrala jednu krasavici na aukru (a jsem na ni hrda, doufam, ze dorazi :D)
Mam s celou kesi jeste vic postranich umyslu, nez jsem cekala, tak snad to vsechno vyjde :slight_smile:

Chtěl jsem Ti navrhnout že Ti nějakou truhličku vyrobím, sám jsem si dvě dělal. Pro vizualizaci přiloženo foto.

A zde obrázek pohledu zezadu.

aaaj, tolik dobreho jsem ani necekala :slight_smile: truhlicku mas peknou, jen jsem se do ty na aukru zamilovala na prvni pohled B)

No dobrá, tak třeba kdyby příště. Nebo kdyby měl zájem někdo jiný, tak se ozvěte a dohodnem se.

mozna te pak stejne vyuziju, uvidim :slight_smile:
sice mam doma dva drevomodelare, ale oba jsou liny az hruza :smiley: tak musim shanet kde se da :wink:

Ahoj ,
já často vidím truhly v prodejnách Orien Chrudim nebo Batavia …
Jinak bych zkusil prolest aukro pod heslem kufr taky tam jsou trhly.

Jinak to není těžka stlouc pár prken …