Ahoj, zkousel sem chvilku hledat tady na foru, i pres listu, a nenasel. nevite o nekom kdo ma na gc.com bookmark drive-in, klidne jen okoli prahy, dnes se mi podarilo vyvrknout kotnik takovym zpusobem ze mam fofrklacky, ale auto snad zvladnu…;)diky moc a jestli se to tu nekde resilo tak sorry…
Neni to jen Praha, ale vsechny, ktere jsem navstivil a ktere jsou dostatecne drive pro motorkare, aby nemuseli nechavat motorku nikde daleko, ale meli ji pod nosem ![]()
http://www.geocaching.com/bookmarks/view.aspx?guid=079f2b2f-3ce7-456e-a644-c2c4aea92e34
A malem bych zapomnel, samozrejme preju brzke uzdraveni!
Mrkni do odkazu co mam tady v podpisu, v sekci Cestovni by tam mely nejaky Drive in bookmarky byt
v profilu Mitaka najdeš drive-in bookmark, většinu v jeho akčním dosahu, ale je tam i Praha. Jeho pojetí drive-in ale není pro slabší žaludky ![]()
Přeju brzké uzdravení
diky vsem, pokusim se uzdravit, co nejrychlejc, aby 60tka neotalela v sumce TB277FC … ![]()
chtel jsem si zalozit bookmark "drive-in do 200m od auta" ale to bych tam mohl nasypat temer vsechny moje nalezene kesky… ![]()
Takze tak… ![]()
M.
Mno, kešky, kde zaparkuju 50m od ní a těch 50m je výškových zrovna za drive-in nepovažuju ![]()
jasne, ale to se da odfiltrovat podle narocnosti terenu… ![]()
Ne vždy to pomůze. Třeba kolem Vltavy. Drive-in s pětkovým výstupem na kolmou skálu nebo z druhé strany dvojkový dvoukilometrový pochod lesem.
Numira napsal/a:
v profilu Mitaka najdeš drive-in bookmark, většinu v jeho akčním dosahu, ale je tam i Praha. Jeho pojetí drive-in ale není pro slabší žaludky
Přeju brzké uzdravení
Jj jeho drive-in je klasika… jen si musíš pořídit podobné vozidlo B)
Přidávám ještě jeden drive-in bookmark, který tu zatím (ani u Malcora) nebyl uveden.
Jinak osobně kritérium drive-in vnímám tak, že do minuty od zastavení auta jsem u cache:)