Všem, kteří propadli drsnocachingu a odmítají se léčit…
…pomalu se to rozrůstá.
Všem, kteří propadli drsnocachingu a odmítají se léčit…
…pomalu se to rozrůstá.
peknej web , dokonce sem tam nasel jednu ceskou …
jojo, znam tento web. A podarilo se mi i jednu odlovit. ![]()
[cache]GCGE9T[/cache]
Jinak samozrejme plno drsnych kesek tam neni. Ale je to nemozne zkontrolovat pres milion kesek.
jakýs takýs seznam ceskych drsnokesi se snazime udrzovat na drsnoprofilu: http://www.geocaching.com/profile/?guid=cda79ad8-fea4-4fe6-b5bd-7c577f8823b5 Samozrejme jsme ale pozadu :-/
Mimochodem,… Roberte, Ty ted pracujes v Linci,jo? Co je pravdy na tom, ze je tam pobliz serie 45 T5 drsnokesi?
Ja znam jeden takovy pekny penzionek pobliz Weidhofenu an der Ibs…
No, jdu zkusit prvne najit, kde presne jsou ty drsnokesky rozhazeny.
Fakt tam je
http://www.geocaching.com/map/default.aspx?lat=48.305333&lng=14.287067 Tak ted Te podeziram, ze ses tam prestehoval kvuli nim .-)))
Zdravim, trochu z naseho do T5 mlyna.
Udrzujeme a rozsirujeme "Valassky T5 funpak" - http://www.t5fun.cz/, prozatim to vypada spis "sami pro sebe" - ale verime, ze si treba letos par odvazlivcu najde cestu k nam. Mame pripravene odmeny do profilu pro uspesne lovce a samozrejme dalsich par krabek ve vyrobe. Vetsi propagace bude pri oficialnim spusteni ![]()
Toz jste vitani ![]()
nechcete někdo udělat bookmark "Drskokeše" pro ty v ČR? ![]()
…a v čáslavi je taky jedna noční[cache]GC2HVXE[/cache], 3/3, myslím, že by si taly zasloužila být v to mseznamu na noční, je fakt dobře provedená
A neni lepsi, rychlejsi a aktualnejsi si udelat PQ podle T5 a podle vlastnich kriterii? ![]()
@Heulwen V Linci jsem dělal loni, teď už jsem se s Rakušáky dohodl, že pro ně budu dělat dálkově z Čech. O tom lineckém drsnoklastru vím, ale bohužel neměl čas se jím zaobírat, byla spousta práce :@. Na druhou stranu, tenhle klastr je dost jednotvárný, je to prostě 45 stromovek rozmístěných do znaků T 5, něco jako byl Smajlík.
jako BM si tu PQ můžu akorát tak namalovat ![]()
… nebo muzes poprosit kamarada, co neni socka a on Ti ji vygeneruje. B)
něco pro hračičky, co si chtějí své drsno-odlovy dokumentovat ![]()
PS: s tím shopem nemám žádnou spojitost, takže mi v případě objednání z toho nic nevzejde
Na tohle jsem narazil v jedne diskuzi o svetlech, tomu rikam adrenalinovy lov ![]()
http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LUID=91980a56-4a6f-4ae7-b8df-07f2f379d5ab
čeče a to je to 2/1,5 … nechápu ![]()
Tak ony se ty indicie maji sbirat z jedouciho auta, pokud jsem spravne pochopil…
chtěl jsi napsat tanku, ne? ![]()
Hmm, zatim jsme si vzdycky se stromama uzili spoustu legrace (naposledy jsem na jeden lezla o vikendu pekne sama s prusakama, protoze jsem tam nedohodila, a ty ruce se mi budou jeste par dni hojit
). Nevim, co by s nami udelalo 45 stromu za sebou. Nicmeene je super, ze jsi zpatky, a tesim se na Matrix ![]()
Takovych bookmarku je spousta. Bohuzel mam pocit, ze vetsina bookmarku je takova nahodna a neprehledna. Tvurce tam proste frknul, na co prisel. Ostatne ani my nemame na nasem TODO listu kesky, na kterych jsme uz treba byli. Take bych ocenila komplexni drsnoseznam s rozclenenim na kraje a typy kesi (stromova, skalni, vodni, mestska lezeci, podzemni, mestska podzemni, podvodni)… i kdyz nakonec je to asi jedno, protoze posledni dobou i drsnokesky pribyvaji rychleji, nez je jedinec stiha odlovit, takze zadne hledani jedineho vzacneho kousku schovaneho za oblakem mysterek neni treba ![]()
Dovolím si nesouhlasit;)
Jednak máme 2/3 série odlovené a taky už jsme pár pětkových kešek viděli, takže máme s čím srovnávat. V téhle sérii je spousta zábavných krabiček a různých vychytávek, které odlov zpestřují, takže se nudit určitě nebudeš. Kromě toho jsou tam, jako další zpestření, i čistě noční kešky. Je to fyzicky hodně náročné, protože řada kešek je ve dvaceti až třiceti metrech a náročné je to vlastně docela i psychicky, protože některé ty stromky (a samosebou hlavně ty nejvyšší) leckdy nevzbuzují stoprocentní důvěru… Rozhodně to nejsou kešky zadarmo jako na nějakém powertrailu. Celkově hodnotím tuhle sérii hodně vysoko, na tak relativně malém prostoru podle mě nic lepšího v oblasti pětkových keší nevzniklo a jen tak nevznikne. Což mi připomíná, že s příchodem jara je ideální čas k Linci zajet a dodělat resty…![]()