Druhá Dáma českého geocachingu-SHARTEANA má 1000

Jani gratuluji,a tu druhou tisícovku si začni užívat.
M63

Taky se přidávám ke gratulaci a přeji hodně pohodových keší v tom druhém litru :smiley:
Ať se dobře loví :wink:

Tak to je rachot, Jani - moc gratuluju!! At Ti to dal slape a at se dari - v kesovani i mimo! B)

No tak tohle jsem prosvihl. Myslel jsem ze Sharteane chybi jeste dost kousku do litru, ale ona zasprintovala a ma to v kapse.
Tak Jani at ti to slape i nadale a at ti cache a zazitky pribivaji at uz to bude kdekoliv.

Jano, i ja moc gratuluju, vzala jsi to, koukam, na zaver peknym sturmem a vitam te mezi nami, v pavilonu, odkud uz neni navratu ! At ti i dalsi nalezene pikslicky prinasej jen radost a pohodu!

Jani veeeliká gratulace. Do dalších pixliček hlavně hodně pohody a musíme ten litránek spláchnout pár půllitránkama :wink:

Tak to si opravdu zaslouží velikou gratulaci. Ať tě to alespoň stejně baví i nadále.

I my moc gratulujeme k tomuto výkonu. Koukal jsem včera večer, jak jsi logovala. Tak ať se Ti daří i nadále a zase někde cestou z/na kešku naviděnou.

Jedentisickousku! kolikm jsi asi vypsala propisek do logbooku ? :slight_smile: Tak uz se tesim az prijedes jak to zapijeme :smiley:

taktez gratuluju k tvym trem nulam, koukal jsem na Soutok rek a hele Janina ma tisicovku tak at ti to slape k dalsim metam

at se ti dari

kladina

Gratuluju k tak vysoké mětě. Přeju spousty kvalitních keší.
Láďa

Taky moc gratuluji mimo jiné i proto, že tě budu co nevidět do "míst v příslušném pavilonu, odkud není návratu :slight_smile: " následovat. Tak jen tak déle, ať to stále šlape.

1000, to je hranice, která stojí za virtuální poplácání po ramenou. Vítej v klubu těch, co už si nemůžou říkat, že jsou normální… :smiley: Bravo, jen tak dál :wink:

Konečně se dostávám i ke gratulaci tady na fóru. Jani, takže ještě jednou… Vítej v dámské části pavilonu.