koupím pro svojiho legenda držák na kolo v nějaké rozumné sumičce. Buďto ostravsko, nebo třeba pošta + prachy na účet…
patro.cz + platba přes paysec=poštovné zdarma.
Nejlepší cena kterou jsem objevil ![]()
mám tady tento držák, je nepoužitý, jen rozbalený, koupený omylem - stovku slevím + pošta
Je to ten na Legend Hcx? Tzn. musí mít vlevo takvé to odskočení na kartu, sháním ho, mám doma jen držáky na Legendy bez karty ![]()
Díky
Takze preci jen …
Nedalo mi to a patral jsem po netu, a tady potrebujes jen takovou tu klipsnu, co tam namontujes … je to tak? Mas vzadu uprostred krytu "zavity"?
Objimka na riditka je pak stejna.
Takze … Pokavad nepospichas a ja konecne dostanu od prodejce ten drzak na predstavec, budu mit tu "klipsnu" volnou … takze posli nabidku … ![]()
Mufa:
kdyby byl na HCx, tak neprodávám - to byl právě ten omyl při nákupu ![]()
- je vhodný na navigace /Vista, Legend/ bez pamět. karty
Takze preci jen …
Nedalo mi to a patral jsem po netu, a tady potrebujes jen takovou tu klipsnu, co tam namontujes … je to tak? Mas vzadu uprostred krytu "zavity"?
Objimka na riditka je pak stejna.
Takze … Pokavad nepospichas a ja konecne dostanu od prodejce ten drzak na predstavec, budu mit tu "klipsnu" volnou … takze posli nabidku … ;)[/quote
Mě se ulomila ta pacička, co je zezadu a krytu GPS, takže sháním hlavně ten kryt
Ale musí to být na GPS s kartou, bohužel nejde použít ten ze starších modelů ![]()