Máte někdo zkušenost s ram mount držákem, konkrétně s držákem, který se dá připevnit na řidítka i představec kola? Konkrétně Garmin: Maintenance
Zvládne to i nekruhový průřež trubky představce? A jak se to vlastně rozdělává - ta kolébka je připevněna napevno k objímce?
Tak tenhle držák neznám, já mám starší typ. Tady ten mi ale připadá, že je k řidítkům stažen klasickými stahovacími páskami na kabely.
hele je to koukám na stejným principu jako má Oregáno. Tu pevnou část přiděláš na cokoli právě těma stahovačkama. Měl jsem Oregáno kdysi půjčený a ten držák byl fajn. Bezšroubovací..pohodička. Když ho chceš sundat, tak prostě vemeš cokoli a ucvakneš to. Ta kolébka samotná vypadá dost jinak, zejména v té spodní části. Ale myslím, že to jistě budou mít líp vychytaný, než to mají na starým typu. Teď jsem hledal starej držák, bo jsem tam měl ještě na to oregáno. Kdybych ho nenašel, tak jdu asi do tohohle…
Vzhledem k tomu, ze ten drzak neni skladem, tak tezko rict, jestli jeste vubec bude (vsichni vime, ze je sedesatka "mrtvej model"…).
Ovsem ten "klasickej" se da porad sehnat na eBay - napr. tady za nejakych 21 dolacu vc. postovnyho, tzn. kolem 4 stovek. (Coz vychazi dokonce levnejc, pokud by sis to z toho CZ shopu nemohl vyzvednout osobne)
Jo, mam tenhle na motorce, jen s kloubovym drzakem. Zandavani a vyndavani chce trochu cviku, ale GPS drzi tam vyborne.