Prodam drzak na riditka u kola a zadni dvirka k drzaku na Legenda
muzu pridat take datovi kabel, vse v dobrem stavu, jasem z Prahy 4 jizniho mesta
[email protected]
A cena?
drzak prodan uz mam pouze datovi kabel
Bylo by asi lepší, kdyby sis založil pro svůj inzerát vlastní vlákno a z tohoto příspěvky nejlépe smazal. Původní téma tohoto vlákna je inzerát martina3644 na prodej držáku na kolo a datového kabelu. Byl bych rád, kdyby to tak zůstalo a zbytečně tu nevznikal chaos. Díky.
Zároveň bych chtěl poprosit (jak už jsem ostatně na tuhle adresu jednou činil), abyste nezakládali dvě vlákna na stejný inzerát, jakože "Držáky na kolo" od stejné osoby už tu dva vidim. Vyber si, který chceš zamknout a zamkni ho. Dík.
Neberte to prosím jako zbytečné pruzení, kdyby tohle dělal každý, tak bych tuhle sekci nechtěl vidět… a hlavně moderovat. ![]()
Kdo ti psal "Nedávat další odkazy na držáky na kolo"?
Pokud myslíš můj příspěvek, tak tím bylo myšleno "Nedávat dva inzeráty do dvou různých vláken na jeden stejný držák na kolo jednou osobou", netýkalo se to tebe.
Pro upřesnějní v tomto vláknu nemají co dělat tvé inzerční příspěvky. Dej to dokupy sám, nebo to udělám za tebe hůř (nezaložím ti nové vlákno).
edit: Máš na to čas do zítřejšího rána.
edit2: Příspěvky smazány (1.6.2008 10:00)
Je od Vás "velice hezké" že jste mi oboje (kabel i držák) slíbil. Už několik dnů čekám kdy mi přijdou a teď tu čtu že už je prodáno někomu jinému. Slušnost by byla mi alespoň odpovědět na e-mail a nebo se ozvat.
Děkuji za "prima" jednání :@