Mám takový dotaz když jsem byl na ME v Nebílovech tak mě tam uchvátil způsob jak byly uloženy CWG zdálo se mi, že by to mohlo být jednak poněkud levěnjší a druhak se mi to prostě líbilo neexistuje někdo kdo by takové držáky prodával popřípadě jak je vyrobit?
pokud se nepletu, tak to jsou obaly, co používají numismatici a jiní sběratelé … mají na straně vyseknuté otvory aby je šlo sepnout do šanonů, kroužkových bloků, …
tyhle obaly s různě velkými kapsami se dají běžně koupit ve specializovaných obchodech pro sběratele, ale jednou jsem je viděl i v tesku
Obavam se, ze to levnejsi prilis nebude. Deska "necim" potazena a na to sesivackou pricvakane numismaticke listy na mince. Nejleneji tusim vychazi Numis, ale ten tuhle variantu s chlopnema asi nema. Kazdopadne to vychazi asi 10,- Kc za list…
Já si lepím CWG na tuhou čtvrtku oboustrannou lepicí páskou, na rozměr A4 se jich vejde 30 z každý strany i s datumem a místem nálezu. Hotový arch dám do takový tý kancelářský folie na tiskopisy a zařadím do šanonu. Je to skoro zadarmo.
já používám folie na kartičky, do jednoho okýnka dám dvě CWGčka, okýnek je tam devět, nahoře zajistím izolepou a dám do šanonu.Ta folie stojí asi pět korun.
Pro skutečné fanatiky mám nápad, který jsem ale ještě nerealizoval.
Větší jednoduchý rám na obrazy, (případně vylepit uvnitř např. sametem, látkou) a čtverečky oboustranné lepící pásky přiepit kolečka. Snad už to v dohledné době dodělám a hodím sem v případě zájmu fotku.