dual sim a GPS

Chtěl bych Vás poprosit o radu . Chci i koupit nový telefon s GPS a WIFI . Nejlépe DUAL SIM . Čekal jsem na Gigabyte Gsmart G1310 ale ten asi nevyjde a pak ještě Gigabyte Gsmart G1317d který už tedy k prodeji je . Těch DUAL SIM telefonů jsem moc nenašel a mám strach aby se mi mapy nesekaly Chci ho používat na GEOCACHING a jako autonavigaci . Doporučili by jste mi nějaký dual a nebo radší koupit jen na jednu SIM kde je podstatně větší výběr a popř. který . Cenu bych rád do 6000 kč . Dikes za jakékoliv rady ale i zkušenosti

Pokud bys trval na Dual SIM telefonu, co takhle E-TEN glofiish DX900? Wi-Fi i GPS má. Viz. třeba [color=red]TATO RECENZE[/color] Koupit bys ho ale musel spíš někde ze zahraničí.

Já používám na GC mj. Gigabyte Gsmart 1205 + Pocket Drake a je to dost dobře použitelné. Na autonavigaci v něm mám Tomtom.
http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=news&op=news_show_single&ide=1320

Paja.V : dik za pěknou volbu ale je opravdu špatně k sehnání a když jo tak z USA a ještě k tomu starý použitý takže takovej střelec asi nebudu ale jinak vypadá opravdu zajimavě DIK

Pnov : mno myslel jsem že se Windows Mobile už nechytá ale asi jsem měl dost špatný názor . Jak na to koukám tak jsem měl v autě Tomtom takže by se to soslo do mobilu a bylo by to asi nej a co se týká geocachingu tak ten Pocket Drake se mi taky zamlouvá . Jen bych se chtěl optat nesekaj se mapy hlavně v autě ? A jak je to s přepočítáváním cesty když třeba špatně odbočíš hlavně v městě , najde to novou trasu rychle ? Dikes zatim to vypada na favorita jen bych rád někde něco ještě dohledal co píší o těch novějších telefonech ohledně ty navigace :slight_smile:

Tak všem děkuji za rady a pomoc právě jsem objednal Gigabyte GSmart G1310 a zítra bude doma takže se těšim a jsem na něj zvědav . B) Dííííík

Až zas tak moc se netěš. Jestli to bude jako GSmart 1317, tak žádná sláva :frowning:

1205 také leckdo pomluví, ale já o ní můžu říct jenom pěkné věci. Není to zdaleka můj první přístroj s WM a nedám na něj dopustit. V poměru cena/výkon neměl v době vzniku konkurenci.
Jen integrovaný GPS se chytal i 10 minut, ale mám několik BT GPS modulů, takže jsem to neřešil. Cca před dvěma měsíci jsem objevil utilitku GpsModDriver, TT i PD se s ním najednou začaly chytat do jedné minuty.
I pokud vyrážím s Oregonem 450, mám keše nahrané v PDA, protože PocketDrake mi ukáže, na rozdíl od Oregonu, i hodně dlouhé listingy. Už jsem to u multikeše ocenil.

allfa : tak na tu 1317D jsem recenzi co se týká GPS nenašel tak uvidíme . Kdyby ale teď z ničeho nic na svět nepřišla tak jsem během 14 dní koupil 1205 .

Pnov : pokud se neosvědčí tak tu 1205 koupím nechybělo moc a koupil jsem ji

čas ukáže tak uvidíme B)

tak jsem asi udělal chybu ta 1310 vůbec nefunkuje . pořádně se nedostanu ani do menu a když jo tak se opět zasekne a po chvili zase šlape než se ji opět dotknu . psát sms a volat je nesmysl protože to nepořídím ani napsat . ani to blbý číslo . volal jsem do GB ale hlavní technik má dovolenou tak mám zavolat v pondělí před sv. že prý tam bude a pokusí se poradit . takže počkám do pondělí a uvidíme jinak odesílám na reklamaci a nebo možná požádám o vrácení peněz a koupím 1205 . tak jsem se těšil že bude zase GPS a půjdu lovit :frowning:

Autorizovaný servis je http://www.gigapoint.cz/index.htm
Taky jsem měl problémy s 1317, aktualizoval jsem firmware a je to lepší.
Držím palce.

já vím ale buhužel firmware jiný není jen neoriginální a ten bohužel žádné změny neudělal . S jedním pánem jsem tam mluvil a je velmi ochotný a pomáhá mi . Jak firmware bude dá mi vědět jinak já mů ještě zítra zavolám

tak zde je odkaz na nový FW http://www.elko.cz/ftp/Firmware/GigaByte/G1310%20ROM%20code/ pokud někdo telefon má může odzkoušet