!!! Důležité !!! Kdo si nastavoval podpis - čtěte !!!

[quote] Vodnik60 team: Navíc to zvětšuje velikost příspěvku. Už teď vidím na 20" monitoru max 3 příspěvky a na 17" dva. Přece autora příspěvku vidím v záhlaví a v avataru. [/quote]
Tak si můžeš nastavit:
Možnosti stránek - Zobrazovat podpisy uživatelů - Ne 

Dík. Ještě jsem neobjevil všechny možnosti fóra.[:$]

Podpisy jsou dulezity… ta statistika a navic i klikaci odkaz vypadaj efektne, no ne?

No u Teba vyzera efektne ta nula na strane zalozenych chache [8-)][8-|]

Znám dva (bratři to jsou [:D]) co si na té nule zakládají prestiž [:D][:D]

Omlouvám se, ale ani smazat nebo zeditovat mi to nejde. /img jsem opravil. Snad to teď bude OK. Jinak platí i tady Murphyho zákony, že co funguje do toho se nemá drbat, potažmo ani do fora.

Sorry.

Vypadá to, že už se do podpisu vleze celý stat bar, takže konec experimentům a předělejte si je prosím na klikací (stačí prostě a jednoduše zkopírovat celý stat bar z geocaching.com). A chtěl bych taky poprosit, jestli by si stat bar nemohli do podpisu přidat i ti, kteří mají podpisy vypnuté. Věřím, že se za odkaz na svůj profil nestydíte a s žabákem jste už dávno zatočili.

To jo, ale uz jsem par kousku vymyslel… samozrejmne, ze bych mohl nekam nacpat micro pixlu, v praze je mist spusta… ale chtel bych, aby to mnelo nejakou dusi a napad. A zatim nemam cas, mame zkouskovy, musim se drtit… Beee.

Tak ja to taky zkusim[;)]

[quote] mitak: Vypadá to, že už se do podpisu vleze celý stat bar, takže konec experimentům a předělejte si je prosím na klikací (stačí prostě a jednoduše zkopírovat celý stat bar z geocaching.com). A chtěl bych taky poprosit, jestli by si stat bar nemohli do podpisu přidat i ti, kteří mají podpisy vypnuté. Věřím, že se za odkaz na svůj profil nestydíte a s žabákem jste už dávno zatočili. [/quote]

Takové prosbě se nedá odolat [;)]

tak taky musim vyzkouset ten podpis.

[quote] mitak: Vypadá to, že už se do podpisu vleze celý stat bar, takže konec experimentům a předělejte si je prosím na klikací (stačí prostě a jednoduše zkopírovat celý stat bar z geocaching.com). A chtěl bych taky poprosit, jestli by si stat bar nemohli do podpisu přidat i ti, kteří mají podpisy vypnuté. Věřím, že se za odkaz na svůj profil nestydíte a s žabákem jste už dávno zatočili. [/quote]

Téhle prosbě se opravdu nedá odolat. Radku, tak jsem jej specielně pro Tebe vytvořil [;)]. 

Test podpisu

Testík, testík.

Dík[H] 

Testík II.

Dík 

Toust

Taky zkouším… [;)]

Testík …[:P]

Ach jo, 3x stejny text? To je zbytecne, dyt pri uprave podpisu se samosebou pregeneruji i podpisy drivejsich prispevku (resp.vzdy se doplnuji dle akt.nastaveni podpisu u vsech prispevku), cili testovat podpis staci jen s jednim prispevkem [:)] 

Test