Ahoj, měla bych dotaz na zkušené kačery. Zakládám svou první kešku a při zpracování listingu se stalo, že se mi uložil listing dvakrát. Když se ted podívám na svůj profil mám tam dvě neaktivní kešky se stejným názvem, ale jedna už má hotový listing a ta druhá je jen rozpracovaná. Přirozeně bych tu rozpracovanou ráda smazala a zachovala jen tu hotovou, ale bojím se, že smazání té se stejným názvem i kódem smaže i tu hotovou (což by mě asi kleplo:) Stalo se vám to už někomu? Předem díky za odpověd.
Odešli ke schválení jen tu s listingem a tu druhou si nech na další kešku - všechny údaje můžeš kdykoliv změnit.
A ještě bych doporučil - ať tak, či onak - zazálohuj si vždy danou verzi listingu (po změně) - stačí překopírovat do textového souboru a uložit si na disk. To pro všechny případy, nikdy nevíš, co se ti s tím může stát, obzvlášť pokud by tě z toho mělo klepnout ;).
Fakt jsi si jistá, že je se stejným KÓDEM ? To je trochu nesmysl…
kód stejný není, už jsem si toho všimla..všem děkuji za rady:)