dvojite zalogovani

Ahoj kaceri,

Nedavno jsem si koupil PM, a ve statistikach se mi ukazuje toto:

You’ve found 910 caches (909 distinct) since your first cache find on 2011-03-12

Znamena to ze mam 910 nalezu na 909 jedinecnych keskach, to znamena, ze mam jednu zalogovanou dvakrat? Nevite jak prijdu na to, ktera to je? :slight_smile:

Diky

dj_eidam

Zkus geoget B)

Tak GeoGet stazeny mam, ale moc zrucny v nem jeste nejsem.. :slight_smile:

Tohle se zde řešilo již několikrát, na foru bude určitě hned několik řešení problému.
Namátkou jsem našel třeba přes MyFound

Nejjednoduší cesta je, že si například nainstaluješ plugin BadgeGen. Ten ti pak po spuštění Silent modu ( v případě, že máš kešky stažené) ukáže vícenásobné nálezy

Instalovat jakykoli program kvuli tomuto mi pripada jako silenost. Jde to resit stazenim seznamu (Ctrl+C/V) do excelu, serazenim podle jmena a typu logu a vyberovym formatovanim oznacit zdvojene radky.

Pokud uz mas nektery z programu nainstalovany, je to jina pisnicka. V GG to umi hned nekolik pluginu - BadgeGen, GJ a pak Combine a SmartFilter pri predlozeni spravneho SQL prikazu, ktery uz tu take byl nekolikrat zverejnen.

Jak a odkud stáhnu seznam pomocí (Ctrl+C/V) do excelu, aniž bych musel nějaký další program instalovat ? Děkuji.

Nebo to do toho excelu muzes dostat csv exportem (http://geoget.ararat.cz/doku.php/user:skript:csvconfigurable) kdy si nejdriv nechas v GG zobrazit vsechny nalezy a pak to nechas vyexportovat vyse zminenym. V excelu to mas pak jako tabulku - stai pouzit podmineni formatovani a duplicita je na svete :wink:

Obdobný problém jsem nedávno řešil. Povedlo se mi najít dvojitý log u jedné kešky. Doporučuji ti to hledat přes GeoGet dotazem do databáze…

scarabeus: pokud si ty cache prubezne nestahoval treba pres GeoJarryho, tak to v DB nebude, ten dvojitej zaznam. Respektive si nejsem jist, zdali je tento dvojity log zaznamenan v MyFounds.

Jestli nechceš instalovat GG, tak si stahni MyFindsPQ a pošli mi ho mailem, večer to proženu GG a dám vědět. Tedy pokud v tom MFPQ jsou duplicity (jak píše S474N).