Dvoudenní event v Krkonoších - Turnaj v Kačere, nezlob se!

Přátelé a kamarádi kačeři,
jménem FofrMišky geofamily bych Vás rád pozval na náš dvoudenní event - turnaj v Kačere, nezlob se! v samém srdci panenské přírody východních Krkonoš. Bližší informace na přihlášení na Kačere, nezlob se! (GC25A3C)
http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=2f902762-71b4-4140-88ee-2cbeb52a3c99

Vypadá to na fajn akci s fajn lidma, ale bohužel proč zrovna ve zkouškovém :frowning:

Tak nějak-já mám přijímačky

Bohužel tenhle termín, protože druhý možný se kryje s pražským megaeventem. Ale buď v klidu, taky mám zkouškové…

Jéé, to je škoda.. Ten víkend to zrovna balim na erasmu, jinak bysme z Jilemnice určo zavítali :frowning:

Tak koukám, že Kačere nezlob se je tak oblíbená hra, že vznikají k ní i samostatné eventy - docela aby mě zajímalo jak vypadá vaše hrací plocha, jestli je taky dřevěná jako ta naše.

Jinak kdo bude chtít, tak Kačere nezlob se bude hrát i na MegaEventu: GC254M3

:slight_smile:

Znovu připomínáme event v Krkonoších - vzhledem k malému zájmu měníme event ze dvoudenního na jednodenní!! :frowning:
Kdo máte v sobotu 12/6 čas a chuť, přijeďte si do Krkonoš zahrát!!!B)

Co je tohle za eventovou ucast? :o

[b]Tak nakonec se event [color=red]uskuteční[/color], :slight_smile: ikdyž jen jako přípravný "nultý ročník". :frowning: Bude pouze [color=red]jednodenní[/color], ale kdo by chtěl, bude moci klidně na místě[color=green] postavit stan a přespat do druhého dne[/color]!!
Bližší informace na přihlášení na Kačere, nezlob se! ([cache]GC25A3C[/cache])

Uvidíme, kolik se nás tam sejde - ale i kdyby to bylo komorní setkání, tak si to (SNAD) užijeme!! B)[/b]

Vaše FofrMišky