E.T. highway se vraci

Tak tem, kteri byli smutni, ze nejvetsi powertrail vsech dob byl archivovan se nabizi v budoucnu moznost si takovy powertrail prece jen vyzkouset.
Tvurci E.T. highway serie se rozhodli tuto myslenku ozivit a planuji novy Ultramegapowertrail. :slight_smile: Pry ma byt dokonce delsi nez puvodni E.T. Tak se muzeme jen nechat prekvapit, jak to dopadne. ;):wink:

vice tady:
http://wherethecacheis.blogspot.com/2011/05/return-of-et-highway.html

edit: tak se ke mne doneslo, ze to bude PT o 1500 kesich.

no tak bude aspon dalsi vylet :slight_smile:

Už se hlásím :slight_smile:

Tak tomu uvěřím až to uvidím publikovaný, dřív ne :wink:

Něktří lidi jsou blázni, aby to založili. Já jsem blázen a začínám šetřit na letenku…

BTW: To bude FTF maraton :smiley:

Byl to super výlet. Nádherná krajina, vstřícní a usměvaví lidé, a i bez hlavního tisícikusového lákadla země pro kačery zaslíbená. Například: kousek za Rachel, kde je onen zmiňovaný A’Le’Inn, jsme si dali během dvou dnů TŘICET EFTÉEFEK!:D:D:D. (Čirou náhodou a bez notifikací, které by tam byly stejně na houby, protože se tam mobil nemá čeho chytit). Vypadá to, že se asi do toho krásného kraje vrátíme ještě jednouB)B)B)

E.T. je zpět! :smiley:
http://coord.info/map?ll=37.645762,-115.734683&z=14

EDIT: první keš -> 0001-E.T. ([cache]GC2ZK7J[/cache])

No potěš koště…

No to mě podrž, dalších 1500… fíí

Vydrzi to tam chvilu? Trebas do unora kdy tady stejne neni do ceho pichnout?? :slight_smile:

Aha, ja tak nejak myslel, ze dojde k unarchivaci. No nevadi. Krabek je prece dost, ze… :confused:

na to se asi pěkně blbě dělá PQčko co? :)))

i když ta hlava je hezká :smiley:
http://coord.info/map?ll=37.694881,-115.820256&z=14

Jindy na takove flames nereaguji, ale toto mi neda. Nejak mi unika podstata GC - prece neni o sberu bodu, ale o zajimavostech, ne? Toto ze je zajimave? Kdo to proboha mohl schvalit??? Nechapu…

Chapu, ze ted se tu budu propirat. Ano, i ja byt na nekolika PWT. Ale toto je uz i na me moc. Sberaci bodu, hrrr na ne. Pro ostatni - pojedte na krasnou kes v prirode, ktera za to stoji. Tohle stoji akorat tak za *** :slight_smile:

Sakra, nechce me pak nekdo s sebou pribalit do kufru?B):smiley:

Gelda
Naprostý souhlas. Vidím to stejně.

Gelda: Pokud se ti to nelíbí, tak to ignoruj, nic víc s tím udělat nemůžeš.

Jestli se ti to nelíbí, tak to lovit nemusíš ne?

já bych do toho v budoucnu rozhodně šel, pro ten zážitek…

to neřeš a máš to .. to je jako ty logy na keších tipu .. "jsem rád že to mám z krku" .. jako by je tam někdo naháněl s brokovnicí :smiley:

V pohode, sak kazdy si to muze udelat jak se mu libi ne?

To mas jako s T5 krabkama. Ty nejsou ani o sberu bodu, ani o zajimavostech a treba o zazitcich! Je to spatne? Stejne tak ET muze byt maximalni zazitek s bandou kamosu v pousti. A urcite tam i neco zajimaveho uvidis ne?

Hm, prima.

Nemohl by se k tomu vyjádřit někdo z reviewrů, proč se to muselo před časem tak nahonem (dokonce kolektivníma silama) archivovat a teď je to na světě zas ? To už se požadavek "The Nevada Department of Transportation" změnil ?

Jen bych chtěl podotknout, že bych si nerad opět koupil letenku, aby mě to nějaký kokot z HQ nechal před nosem zrušit.