Největší power trail na světě čítající 1024 keší, E.T. power trail v Nevadě, je právě z rozhodnutí Groundspeaku archivován. Důvodem byl požadavek od The Nevada Department of Transportation…
no osobě si myslím, že se není až tak čemu divit, podle toho co píší na foru groundspeaku…že kačeři jezdili teréňákama mimo silnici, parkovali na poušti a prostě to tam docela likvidovali…a s tím, kolik lidí to navštěvovalo…nepřekvapuje mě to…
Archivovat 1000 kesek muze GS udelat jednim kliknutim (no mozna trosku vice). neni potreba povolavat reviewery ci klikat 1000x na archivaci. Nevim proc tady potrebovali vsechny reviewery.
Jinak lovit archivovane kese jde, ale tezko to nekdo bude absolvovat, kdyz je soucasne uzamcen i listing a tudiz kes nikdo nezaloguje. Navic tento patek budou vsechny kese odstraneny.
Letenky opravdu vracet nemusis a na turistiku se taky muzes "vykaslat". Kousek od Las Vegas (v Californii kousek od mesta Barstow) mas jiny PT citajici kolem 800 kesi. Je to sice o 221 mene a bez hlavy mimozemstana, ale jako naplast docela dobre.
Jakožto účastník expedice poskytnu malé "vysvětlení", ten PT o kterém píšeš už byl a stále je v plánu
Jinak k tématu: důvod archvivace je popsán v archive logu. Jednalo se o "žádost" ze strany Nevadského úřadu dopravy (mám i podrobnější zprávy, ale asi není vhodné je sem přímo psát). Jediné co můžu říct je, že krok Groundspeaku zcela chápu a na jejich místě bych se zachoval stejně.
Dávám sem pouze část mailu (není vytržená nijak z kontextu) co obrdžel kolega kešer od ownera série, podle mě je to konečný důvod archivace: "Groundspeak was threatened with a law suit from the General Attorney…"
Více snad ani není potřeba, stejně je jen pár bláznů, kteří se tam chtěli vydat