Jednoduchy dotaz: Jaky je ted postup pri zakladani EC? Pres EC.org uz to nejde, je tam psano, ze pres gc.com, neco podobneho zaznelo uz i tady, ale tento typ v klasickem formulari zakladani neni…
Predem diky za odpoved ![]()
Jednoduchy dotaz: Jaky je ted postup pri zakladani EC? Pres EC.org uz to nejde, je tam psano, ze pres gc.com, neco podobneho zaznelo uz i tady, ale tento typ v klasickem formulari zakladani neni…
Predem diky za odpoved ![]()
Bude to klasicky na GC.com, hned jak testovací verzi nových updatů GS pro GC.com uvolní - teď přes Vánoce to nějak stojí, ale testovací verze pro odzkoušení reviewery už byla, takže ok - pak zkrátka mimo jiné drobné změny přibude typ Earthcache ve formuláři zakládání keší. Schvalovat Earthky to budou earthcache revieweři (nick geoawareXX), časem příp. i další revieweři co budou mít zájem.
Nyní je tedy mezidobí (snad už nebude moc dlouhé), kdy earth NELZE dočasně založit, jelikož earthcache.org formuář je pozastaven a na GC.com ještě není update…
Aktualizace:
Soudruzi z USA konečně nahodili nový systém, takže EC již lze zakládat klasicky přes gc.com.
Aktualizace aktualizace:
Tak jsem právě zjistil, že volba je netypicky zatím přístupná jen pro reviewery, takže odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil :).
A co jsi vlastne slibil?
Ok, ale diky za info, je videt, ze se to alespon hybe…