Poslední dobou si říkám , že hodně lidí ještě nechápe Geocaching jako hru , ale berou to tak , že se sbírají krabičky a zapisují se na internet. Proto jsem si řekl já, vitko a kocin , že by bylo dobré napsat nějakou knížku na téma Geocaching. Hned okolo toho bylo vyřizování a bylo jasné , že kniha se někdy napíše . Našli jsme firmu , která by byla vytisknout knihy levně. Jenže nastává jeden problém . Knihu nemůžeme dát jen tak doprodeje ( firma to umožňuje , ale my nechceme ) a proto se bude prodávat přes tento server. Kdyby šla do normálních obchodů , přibylo by mudlů.. Tedy se vás chci zeptat , kačeři , jestli má tato kniha smysl. Bude určena pro začátečníky ale i pokročilý bude mít určitě s této knihy radost B)
Kniha ještě není napaná , abychom viděli zájem o tuto knihu! Případným zájemcům dodáme datum výtisku knihy
Tak jsem se koukl na vase profily a pripadate mi na budouci autory encyklopedie geocachingu docela mladi a hlavne geonezkuseni.
Tim vas nechci urazit, spis vam zavidim vase nadseni pro vec
Kazdopadne v dnesni dobe mi sestava wiki + forum prijde mnohem lepsi kombinace, nez sebelepsi kniha. Jak pro zacatecniky tak i pro mnoha tisicovkove hledace.
A proč ne napiš ji a uvidíš.Dnes jsou knížky ke všemu a každý se musí rozhodnout co si koupín a co ne.A jestly si někdo myslí že anglicky psané knihy o Geocachingu jsou nejlepší a v našem jazyce nic být nemusí tak se plete já četl překlad a taky tam nic převratného nebylo.Já osobně si myslím že takový příruční manuál ocení každý.Akorát by to chtělo trošku víc specifikovat,aby byla představa osnovy knihy a pak jen schutí dotoho.
No, já nevím… je to na každém, jestli chce sbírat body nebo mít zážitky z hledání a míst, kde krabičky jsou…
Kniha podle mě nemá smysl. Kdo chodí sem, může i na wiki a tady taky najde spoustu odpovědí na své otázky…
…a mudla, pokud má zájem, si informace najde taky. Já byl také mudla… tedy každý z nás byl kdysi mudla!
No já nevím… začátečník si knihu prodávanou přes tenhle server zřejmě nekoupí. Mnohým z nich dělá problém najít si tady informace, které jsou k dispozici zdarma. A pokročilým by měla udělat radost čím?
Taky si uvědom, že tištěná kniha by měla obsahovat jen informace, které jsou platné dlouhodobě. Takže vlastně co? Aby to bylo na víc, než pár stránek.
Nevím, jestli je to dobrý nápad. Teda kniha o GC v češtině je asi dobrý nápad, ale spíš bych preferoval vydání v pdf a zde na serveru, než tištěnou knihu. Jednkak to vyjde levněji a dá se lépe aktualizovat.
tebe by to těšilo? dojít si pro krabičku takhle? mě ne..BF je věc jiná, člověk musí trochu myslet, kombinovat, a pak hoodně hledat,pokud ji nenajde náhodou,ale takhle??? ne díky…
kniha je podle mě dobrý nápad, ale jak už bylo řečeno pochybuju že si někteřín začátečníci knihu koupí, většinou si neumějí vyhledat ani ty základní informace natož aby se podívali na toto vlákno, možná by se to mohlo zkusit dát na hlavní stránku gc.cz